Jackass1989 12.11.2019 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Witam serdecznie, mam małe pytanie piony kanalizacji zakończyć kolanami 90 stopni czy innymi, pytanie 2 jaka wysokość zakończenia od posadzki czy 50 cm będzie optymalnym rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 12.11.2019 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Witam serdecznie, mam małe pytanie piony kanalizacji zakończyć kolanami 90 stopni czy innymi, pytanie 2 jaka wysokość zakończenia od posadzki czy 50 cm będzie optymalnym rozwiązaniem. Wyprowadzasz nad dach i kończysz kominkiem. Chyba że zastosujesz nowatorskie rozwiązania hydrauliczne zgodne z orgonowymi naukami płaskoziemców, aaaaaaaa to ja wymiękam. Niegodnym zgłębiać tajemnice takiej "wiedzy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 12.11.2019 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2019 Pytasz o zakończenie na dole nad posadzką czy na górze? (odpowietrzenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jackass1989 13.11.2019 03:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Na dole nad posadzką, odpływy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts