Gwidon1983 18.11.2019 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Witam, Poradźcie jak bezpiecznie zamontować gniazdko na szybie.Myślałem, aby metalowy mostek gniazdka podkleić od spodu jakąś pianką lub gąbką, aby nie stykało się metalowym elementem z szybą.Myślałem, aby użyć takiej panki jak się kładzie pod panele i przykleić ją na taśmie dwustronnej.Innym sposobem może być kupienie poszerzeń do puszki, ucięcie ich tak aby minimalnie wystawały ponad szkło i do tego przykręcić dopiero gniazdko.Może ktoś montował i może doradzić jak to zrobić bezpiecznie i profesjonalnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.11.2019 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Jaki metal? Plastik i sylikon. Puszkę obsadzasz na odpowiedniej głebokości i nie trzeba przedłużać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwidon1983 18.11.2019 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2019 Puszka już jest zamontowana. Wygląda to podobnie do tego: http://www.galaxyglass.pl/grafika/grafika-rembertow2.jpg Puszki są głębiej od szkła o około 12-15mm, w zależności które gniazdka. Gniazdka mam takie: Pokładać coś pod metalowy mostek, czy lepiej wydłużyć puszkę poszerzeniem minimalnie ponad szybę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domsat 27.11.2019 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2019 Prosta sprawa - zastosuj dłuższe wkręty niż fabryczne w puszkach i nie dociskaj mocno, aby szkło nie pękło. Cienka podkładka może się przydać, a typ gniazda nie ma nic nie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts