juyn 25.11.2019 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2019 witam, mam nietypowy problem z framugą - jest ona niestandardowych rozmiarów - wys. 220 cm szer. 90 cm, głębokość 44 cm. Nie chce robić drzwi na wymiar bo nie mam na to pieniędzy, w związku z czym bardzo proszę o rady jak można to tanio i estetycznie wykończyć. W załączeniu zdjęcia poglądowe. Z góry dziękuję za każdą podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 09.12.2019 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Jeśli drzwi to tylko na wymiar. Jeśli chodzi o wykończenie framug to polecamy gładzie szpachlowe Śnieżka np. ACRYL-PUTZ® FS20 FINISZ stosowana do ostatecznego, wykończeniowego wygładzania powierzchni ścian i sufitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 09.12.2019 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 witam, mam nietypowy problem z framugą - jest ona niestandardowych rozmiarów - wys. 220 cm szer. 90 cm, głębokość 44 cm. Nie chce robić drzwi na wymiar bo nie mam na to pieniędzy, w związku z czym bardzo proszę o rady jak można to tanio i estetycznie wykończyć. W załączeniu zdjęcia poglądowe. Z góry dziękuję za każdą podpowiedź. skoro masz taka framugę, to jakie masz wymiary otworów zwanych ościeżą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 09.12.2019 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 mam nietypowy problem z framugą - jest ona niestandardowych rozmiarów - wys. 220 cm szer. 90 cm, głębokość 44 cm. Nie chce robić drzwi na wymiar bo nie mam na to pieniędzy, w związku z czym bardzo proszę o rady jak można to tanio i estetycznie wykończyć. W załączeniu zdjęcia poglądowe. Z góry dziękuję za każdą podpowiedź. Kupiłbym zwykłą ościeżnicę nieregulowaną wybranej szerokości. Od góry trzeba będzie trochę "otynkować", po bokach albo narzucić materiału, albo jeszcze podkuć. Obsadził na pianę licując z murem stronę, po której są zawiasy. Potem otynkował. Można tez pobawić się w ramkę z drewnianych belek, jak Ci odpowiadają te klimaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts