Kalic 26.11.2019 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2019 (edytowane) Proszę o podpowiedź. Otóż jestem na etapie stawianie ścianek działowych i mam problem z otworem pod drzwi łazienkowe. W projekcie mam wpisane drzwi jak poniżej. Wydaje mi się, że lepsze będą 80-tki ale pozostałe drzwi (np. do sypialni) mają wymiar 90cm. Czy lepiej więc nie ryzykować braku dopasowania tej samej serii w ramach wszystkich drzwi (różne drzwi - obok siebie - mogą dziwnie wyglądać). Druga sprawa, tak przy okazji, czy ścianki zaznaczone na zielone są w ogóle potrzebne? Czy nie wystarczy ścianka osłonowa jak na przekroju? Edytowane 26 Listopada 2019 przez Kalic Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/251061-za%C5%82o%C5%BCenia-projektowe-a-drzwi-%C5%82azienkowe-jaka-szeroko%C5%9B%C4%87/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts