Kalic 27.11.2019 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2019 Kolejny problem do rozwiązania - jaką podbitkę zastosować. Drewniana ładnie wygląda ale wymaga "obsługi konserwacyjnej". PCV jest ponoć najpopularniejsza ale wygląd już mniej estetyczny. Blaszane, podobnie jak drewniane, wymagają "obsługi" Z kolei znajomi namawiają mnie na panele drewnopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coachu13 30.11.2019 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 A jak długą musisz zrobić podbitkę ( od ściany do narożnika dachu ) ?Osobiście uważam, że blaszana jest bezobsługowa ale najlepiej i tak wygląda drewniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekgpo 30.11.2019 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Nie bierzesz pod uwagę tynkowanej? Też może być bardzo ładna. Ja nad taką się zastanawiam w nowobudowanym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adek233 24.01.2020 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Też stoję przed tym dylematem, najbardziej podoba nam się drewniana, ale jak jeżdżę po okolicy to widzę, że niby nowe domy, a drewniane podbitki już brzydkie. Co polecacie, jaka firma, sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 28.01.2020 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2020 ... najbardziej podoba nam się drewniana, ale jak jeżdżę po okolicy to widzę, że niby nowe domy, a drewniane podbitki już brzydkie... Co znaczy brzydkie? Drewno jest naturalnie ładne i nieograniczona paleta kolorów. Podbitka jest praktycznie bezobsługowa. Jakieś okresowe oczyszczenie z pajęczyn to norma. Przy zastosowaniu dobrych lakierów wystarczy odświeżenie okresowe raz na 10 lat. Oczywiście można rozważyć deskę włóknocementową lub podbitkę tynkowaną. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Program93 31.01.2020 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Czyli co blaszane najmniej polecane ?Sam stoję przed wyborem podbitki i właśnie zastanawiam się nad stalą z otworami wentylacyjnymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek789 19.03.2020 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Mam to samo także zastanawiam się nad wyborem podbitki.. Znajomi polecają z płyty MPB - stosował ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marko86 19.04.2020 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2020 Ja stosowałem, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwesterPE 14.05.2020 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Co znaczy brzydkie? Drewno jest naturalnie ładne i nieograniczona paleta kolorów. Podbitka jest praktycznie bezobsługowa. Jakieś okresowe oczyszczenie z pajęczyn to norma. Przy zastosowaniu dobrych lakierów wystarczy odświeżenie okresowe raz na 10 lat. Oczywiście można rozważyć deskę włóknocementową lub podbitkę tynkowaną. Pozdrawiam. Panie Andrzeju, ma Pan jakieś doświadczenie w tej kwestii? Które lakiery by Pan polecał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts