tomdomtom 28.11.2019 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2019 Witajcie, Niedługo będę odbierać kawalerkę o powierzchni 32.1 m2. Zaproponowana przez dewelopera aranżacja wygląda w ten sposób: Przejrzałem już bardzo dużo inspiracji, projektów ale dalej mam bardzo duże wątpliwości czy jestem w stanie przy takim układzie i powierzchni w ciekawy sposób zaaranżować powierzchnię. Mam wrażenie, że wszystkie fajne pomysły, które udało mi się znaleźć przeznaczone są dla nastolatków, a zależy mi aby mieszkanie było dostosowane do potrzeb starszej osoby. Obecne pomysły: - wyburzenie ścianek działowych łączących kuchnię z pokojem. Powinno to trochę otworzyć przestrzeń, szczególnie że w kuchni nie ma okna. - myślałem również o wstawieniu również dodatkowej szafy typu 'PAX' na ściance działowej od przedpokoju. Obecnie deweloper przewidział na składowanie bardzo mało miejsca. - w łazience zamiast wanny - kabina typu walk-in. - zastanawiałem się również nad tym, aby wydzielić strefę sypialną ale wydaje mi się że przy takich wymiarach mieszkania nie ma to sensu. Może ktoś mnie utwierdzić w tym przekonaniu? Czy z waszego doświadczenia w przypadku takiego mieszkania jest sens wybierać się do projektanta wnętrz w kwestii aranżacji czy bazować na tym co zaproponował deweloper? A może komuś z racji doświadczenia nasuwają się jakieś pomysły na zmiany w tym mieszkaniu? Dziękuję z góry za wszelką pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomdomtom 30.11.2019 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2019 Nikomu nie przychodzą żadne pomysły na to mieszkanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.12.2019 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2019 architekt wnętrz na pewno najbardziej profesjonalne podejdzie do projektu, skoro nie masz pomysłu na to wnetrze. można np. zrobić tak: między korytarzykiem a pokojem ażurowa przesłona: http://take-design.pl/wp-content/uploads/2017/11/DSC_8350.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 09.12.2019 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 Niewiele można na tak małej przestrzeni wykombinować, ale może taka propozycja będzie inspiracją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kata Suria 08.06.2020 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2020 Zapraszam ! https://www.studio4design.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts