Marcelxxk 07.12.2019 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Cześć, Witam Remontuje własną część domu rodzinnego, przeszedłem już na przedostatnie pomieszczenie ,a mianowicie przedpokój. Najlepiej mój problem opisze zdjęcie które dodam, ale wydaje mi się od razu przy wejściu nie powinny być drzwi do łazienki. apropo schodów, kiedyś nie było w tym miejscu łazienki i schody były do końca ściany z zakrętem, później powstałą tam łazienka, schody zostały skrócone i 3 ostatnie stopnie są na zawiasach i się chowają do góry a przed tym są drzwi. Proszę o jakieś porady jak to najlepiej wykończyć, niestety schodów już nie przeniosę i one zostaną tam gdzie są tylko będą bardziej strome. zdjęcie małe wychodzi, to dodaję link. https://iv.pl/image/GrMBZ34 Edytowane 7 Grudnia 2019 przez Marcelxxk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.12.2019 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2019 nie bardzo wiem, jaką radę mamy dać? Techniczną ze sposobem wykańczania? Estetyczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts