jonalb 08.12.2019 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Witam, chcę położyć rure preizolowaną do pomieszczenia gospodarczego, wykop zrobiony otwory przygotowane ale wychodzi mały problem. Odległość między budynkami to 3,5 metra w polowie tych 3,5 metrów biegnie rura burzowa i muszę ją ominąć. Czy mogę zrobić taki syfon i ominięcie? Wypcha to pompa do CO czy raczej z 1 strony wyjście z budynku kuć niżej by przejśc po rurą? Grafika to przedstawia jak by to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaju 08.12.2019 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 (edytowane) Nic nie musisz kuć tylko przejdź tą rurą c.o. pod rurą burzową ( deszczową) Edytowane 21 Grudnia 2019 przez kaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonalb 08.12.2019 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Tak ale pod burzowka powstanie syfon dołek, czy nie beda tam bomble? I ciagle zapowietrzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 08.12.2019 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2019 Jeśli zrobisz przejście dołem to bąble powietrza nie zatrzymają się na 100%. Jesli zrobisz obejście górą to problemy masz jak banku. Może problemy to twoja miłośc? O ile pamiętam ze szkoły, to powietrze jest lżejsze od wody, no chyba że w twojej okolicy panują insze obyczaje. :wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strusp 15.12.2019 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 Jak nie chcesz problemów, to robisz przejście dołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts