viki-wr 12.12.2019 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2019 WitamMam do dyspozycji powierzchnię ok 40 m2, na której zaplanowane są dwa pokoje z garderobami. Chciałabym zaplanować dla tych pokoi łazienkę, z garderoby całkowicie mogę zrezygnować . Zupełnie nie mam pomysłu dlatego bardzo proszę o pomoc.https://images89.fotosik.pl/292/0544fba429b7e06fgen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.12.2019 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 a masz tam jakiś pion wod-kan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viki-wr 13.12.2019 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Jeszcze nie mam , jestem na etapie fundamentów więc doprowadzę tam gdzie to będzie konieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.12.2019 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2019 można tak, ale trzeba bardzo dokładnie wygłuszyć ściany i pion kanalizacji, bo inaczej spłukiwanie wody może przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viki-wr 18.12.2019 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2019 dziękuję za pomysł, czekam jeszcze na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 09.01.2020 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2020 Pomysł Elfir jest optymalny. Można szukać teoretycznie innych, ale po co? Taka sztuka dla sztuki czy może jest jakiś realny problem, który trzeba rozwiązać? (np. żeby łazienka była z oknem albo zróżnicowana powierzchnia pokoi?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viki-wr 13.01.2020 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Nie chodzi mi o sztukę dla sztuki , pierwotnie nie planowałam w tym miejscu łazienki jednak okoliczności się zmieniły i postanowiłam jednak by ją zrobić. Myślałam po prostu o mniejszej powierzchni, która nie zabierałaby tyle miejsca z pokoi. Malutki natrysk wc + umywalka wystarczą. Rozważam poprowadzenie pionu tuż przy ścianie kominowej byłoby to chyba najbardziej optymalne rozwiązanie ze względu na większe możliwości zabudowania w jednej bryle. Propozycja przedstawiona przez Elfir jest optymalna co nie znaczy , że nie może być innych. Dziękuję za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2020 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 łazienka którą wrysowałam z trudem pomieści natrysk, dlatego wrysowałam wannę, która zajmuje mniej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts