grachi 21.12.2019 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Mam takie pytanie bo słyszy się teraz o wycofaniu plastiku butelki itp. I tu pytanie rury plastikowe co z nimi ? Pytanie może głupie , może nie , ale ciekawi mnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 21.12.2019 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 Nie tyle sam plastik jest na cenzurowanym, co jednorazówki niebiodegradowalne. Przynajmniej nie słyszałem o nagonce na ekoskórę, ekofutra, czy rury kanalizacyjne. Swoją drogą to ciekawe, że plastikowe torebki nie są eko, ale już "futra" owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grachi 21.12.2019 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 No właśnie i co teraz miliardy rur plastikowych w domach i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 21.12.2019 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2019 No właśnie i co teraz miliardy rur plastikowych w domach i co teraz? Nic. To nie śmieci. A jak będą wymieniane, to pewnie będą cennym surowcem wtórnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts