Nervil18 27.12.2019 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 (edytowane) Mam problem z dachem który został wykonany ok rok temu. Budynek posiada ściany attykowe przy których występują przecieki. Wykonawca który wykonywał pokrycie dachowe już z 2 razy je poprawiał. Niestety problem Cały czas istnieje a wykonawca już nie chce wykonać poprawek. Zaznaczę że w umowie zobowiązał się udzielić 4 lata gwarancji na swoje dzieło. Co wy o tym sądzicie? Proszę o usunięcie tematu gdyż przeniosłem/zamiescilem taki sam w dziale,, dach'' Edytowane 27 Grudnia 2019 przez Nervil18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.12.2019 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 pisemne wezwanie do usunięcia usterek napisane przez prawnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nervil18 30.12.2019 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2019 Pisemne wezwanie wysłane przez inwestora czekamy na rezultaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.12.2019 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2019 inwestora mogą olać. Dlatego proponowałam prawnika, tym bardziej, że pewnie na sądzie się skończy. Rzeczoznawca z listy sadowej - usunięcie usterek przez inną ekipę - domaganie się zwrotu kosztów naprawy od firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts