Kamil.M. 27.12.2019 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Cześć, po zakupie działki przyszedł czas na wybór projektu. Poważnie rozważam projekt APS 312, tylko martwi mnie czemu nie znajduje jego realizacji. Projekt ma wszystko czego oczekuje od domu, ale prosiłbym Was o ocenę projektu i wskazanie słabych punktów. https://www.extradom.pl/projekt-domu-aps-312-LUA1453Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.12.2019 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 ja się nie dziwię. Bardzo nietypowy jak na Polskę układ z tą kanapą na wprost wejścia do domu i przechodnim salonem. Kominek w kącie salonu - nie ma jak przy nim usiąść bo znajduje się w przejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 29.12.2019 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 (edytowane) 1.To nowy projekt.2. Bardzo duza powierzchnia parterówki.3. Skomplikowany układ i bryła.4.Niefortunnie usytuowany salon przy tak duzej powierzchni.5. Duzy rozrzut mokrych pomieszczeń. Mam podobny projekt domu( litera T), tylko o połowę mniejszy i sama go stworzyłam. Ale podobny, nie znaczy taki sam. Edytowane 29 Grudnia 2019 przez ciężkiprzypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil.M. 29.12.2019 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Dziękuję za odpowiedzi. Przyznaję, że nie zauważyłem tego, że każdy domownik będzie przechodził przez salon do strefy sypialnianej. Trzeba poszukać innego projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts