kinga19937 03.01.2020 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Proszę o pomoc przy wyborze bramy garażowej. Dostałam wycenę na bramy Krispol oraz Wiśniowski w cenach zbliżonych do siebie. Jednak zaproponowano mi również bramę garażową Bramtechu o 2 tys tańszą od poprzednich. I stąd moje pytanie. Czy lepiej dopłacić do bram firmy Krispol badz Wiśniowski czy Bramtech również jest firmą godną polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 03.01.2020 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2020 Pierwsz raz słyszę tą nazwę. Poza ceną podają jakieś info? Bo 2 tys to przepaść i nie ma możliwości tyle oszczędzić na kosztach .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga19937 05.01.2020 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2020 (edytowane) no właśnie nic więcej nie podają. Salon w którym się o nich dowiedziałam powiedział że mogę sobie o nich poczytać w internecie ale oni polecają. i znalazłam ich stronę [moderowano] Edytowane 7 Stycznia 2020 przez finlandia Linki reklamowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.01.2020 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 A znalazłaś jakieś opinie realnych użytkowników o tej firmie?Może producent da namiary na zadowolonych klientów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga19937 06.01.2020 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 Na facebooku znalazłam polecenie od 2 osób w oddzielnych postach a na ich stronie i na google są po 4 opinie, większość dobrych ale nie do końca im wierzę. Jutro spotkam się ze sprzedawcą to popytam się właśnie gdzie mogę obejrzeć te bramy i jak będzie kręcił to podziękuję od razu za tą firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts