karyn 10.01.2020 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Pomocy kupiliśmy mieszkanie wraz z mężem w starym budownictwie okazało się że przez pół sufitu idzie nam rura sąsiada odpływowa od jego wanny czy możemy coś z nią zrobić albo ja jakoś wyżej podwiesić gdyż wchodzi w pion z 40/50 cm poniżej sufitu a nie chce odsuwać się od ściany bo i tak łazienka jest malutka podwieszanego sufitu też raczej nie damy rady zrobić może mogę ją podłączyć wyżej do odpływu jest na to jakas rada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 10.01.2020 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Nie widzieliście tego przed kupnem? Bo tak to opisujesz, jakby tej rury nie dało się nie zauważyć po wejściu do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karyn 10.01.2020 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Wszyscy mi mówili że da się ją schować a jednak nie da a ja tam się nie znam i potem właśnie wychodzą takie kwiatki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karyn 10.01.2020 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 No dzięki ja przyszłam do was po radę a jak narazie tylko ze mnie wszyscy szydzą chciałabym to sensownie zakryć by nie musieć na to gówno patrzeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 10.01.2020 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 [Zalezy jak długo ta rura leci pod twoim sufitem, skoro piszesz że 40cm spadku jest wiec pewnie z 2 metry ma do pionu. Możesz zmnijeszyć spadek ale problem będzie z wejsciem w pion - widzialem już akcje że ktos nawiercał otwory i wklejał krócce ale to niezla zabawa. Najprostrzym wyjsciem jest podwieszany sufit i stosunkowo niedrogim. Tez mialem taka rure w mieszkaniu wiele lat temu i nie robila mi ona wiekszej róznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 10.01.2020 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 traper https://www.google.pl/search?q=traper+110&client=opera&hs=8oK&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=W9L00NoYB71zpM%253A%252ClEB-a9W6nL6iLM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kQ56cKXYxqjjAkO3-PQ3iyV0JEnyw&sa=X&ved=2ahUKEwiy4-T4tfnmAhVwwosKHfJhB_YQ9QEwAXoECAoQBg#imgrc=W9L00NoYB71zpM: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 13.01.2020 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Zakladacie że tam ciagle jest pion żeliwny a to już naprawdę rzadko sie zdarza- tylko bardzo zacofane wspolnoty i spoldzielnie ktore zapomnialy przez dziesiątki lat o wymianie. Autorka nie napisala co to za pion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 13.01.2020 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Pomocy kupiliśmy mieszkanie wraz z mężem w starym budownictwie .... Nie jest napisane że bloku pogierkowskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts