lugab 10.01.2020 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 WitamMuszę wykonać ganek przed wejściem do domu. Taki jak na zdjęciu. https://www.extradom.pl/projekt-domu-domidea-50-d40-WAC1008 Powinien być wykonany razem z wieńcem ale jest jak jest. Moje pytanie, z czego i jak będzie najłatwiej.Chodzi mi głównie o zadaszenie i sposób przymocowania do budynku. Zaznaczam że dom ma już zrobione ocieplenie. Wszystkie porady mile widziane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.01.2020 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 najłatwiej to jak u mnie - stelaż metalowy obity OSB na to styropian i tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugab 10.01.2020 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Też myślałem o stalowym stelażu.A nic nie pęka u Ciebie przy połączeniu z elewacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.01.2020 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 nie, ale chyba dlatego, że siatka zbrojenia ściany była wywijana na daszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugab 12.01.2020 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Profile 50x30 dadzą radę, czy coś większego?Myślę o a'la kratownicy z profili, zakotwione od zewnątrz do wienca.Potem oblozyc to osb i otynkowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.01.2020 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 tego nie wiem. Ja się zdałam na fachowców.Ja mam to ocieplone, żeby metal nie był mostkiem cieplnym. Od góry jest blacha na rąbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts