rodendrodek11 12.01.2020 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2020 Witam.Czy budował ktoś z tym Panem ? poszukuję opinii na temat tej firmy. Czy warto brać firmę o której nie ma żadnej opini nigdzie w internecie ? Jak Wy robiliście ? Mam sprawdzonego kierownika budowy, ale nie jestem pewien firmy budowlanej. Jest to mała ekipa 3 osobowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nervil18 13.01.2020 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 To Może zobacz ich poprzednie realizację, popytaj o opinię poprzednich inwestorów.... Bo chyba swojej przygody z budownictwem nie rozpoczynają u Ciebie? Jeżeli masz dobrego kierownika budowy który często może być na budowie to myślę że będzie dobrze... I pamiętaj pieniądze zawsze po odbiorze etapu przez kierownika i nalpeiej niech kierownik na bieżąco się wpisuje do dziennika że coś odebrał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.01.2020 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Żadnych zaliczek. Płatność po odbiorze etapu przez kierbuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts