dubi1985 13.01.2020 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Witam serdecznie, będę wdzięczny za pomoc, w jakim dokumencie mogę znależć wyznaczone miejsce na odpady stałe na mojej działce budowlanej domu jednorodzinnego... w dzienniku budowy? Nie potrafię tego znależć a sąsiad nasłał na mnie nadzór budowlany i maja sprawdzić czy to jest odpowiednie miejsce na działce...wybudowałem sobie murowane ogrodzenie i zrobiłem miejsce na odpady stałe, małe na 3 kosze, ale sąsiad robi z tym duży problem... zamiast cieszyć się że dyskretnie to schowałem przed widokiem z ulicy to wywinął taki numer.... będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 13.01.2020 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Plan zagospodarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts