krzysiek991 13.01.2020 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Witam mam problem z zmywarką dokładnie z drzwiami, zamykają się ale lekko otwierają się,dziecko siadło na otwarte drzwiczki i 2 razy podskoczyło, i teraz paruje podczas mycia blat, i co jakiś czas wyłącza się bo pokazuje błąd, blacha, była trochę zgięta z lewej strony ale to wyrównałem, da się to jakoś naprawić ? czy trzeba kupić całe drzwiczki nowe?, dodam że jak zdejmę boczne blachy osłonki zmywarki to fajnie trzyma zatrzask drzwi , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 13.01.2020 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Parujący blat czyli szpara u góry (nie dociśnieta uszczelka). Zależy co się skrzywiło: drzwi, zawiasy czy ich mocowanie (na drzwiach czy na obudowie). Serwisant zna budowę i powie w czym problem. Skończy się na nowej zmywarce.I dorośniesz do pilnowania pomysłowego dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiek991 13.01.2020 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Parujący blat czyli szpara u góry (nie dociśnieta uszczelka). Zależy co się skrzywiło: drzwi, zawiasy czy ich mocowanie (na drzwiach czy na obudowie). Serwisant zna budowę i powie w czym problem. Skończy się na nowej zmywarce. I dorośniesz do pilnowania pomysłowego dziecka. to mi wygląda na ten zatrzask, nie dociska do końca , a jak zamknę to jest inna szpara z lewej i prawej stronie drzwiczek a zmywarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elusia617 13.01.2020 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2020 Da się naprawić, zdemontować zawiasy z drzwiami, naprostować a przykręcając wyregulować zawiasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts