Janekk1234 14.01.2020 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Dzień dobry... Wielu tu speców fajnie się udziela może i mi coś podpowiedziecie... Kuchnia. W. Tym kącie ma być zlew schowany tylko dalej na tej ścianie jak będą szafki to one by albo nie były w jednej linii albo by szafka ze zlewem musiała wystawać ze 20 cm poza tą ściankę co jest wymurowana i na czerwono zaznaczyłem. Jak myślicie? Może tą ściankę domurować te 20cm? Czy może taka szafka ze zlewem będzie dobrze wyglądać jakby wystawala? Skłaniamy się ku temu aby jednak domurować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.01.2020 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 domurujcie. Potem to bardzo przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 27.01.2020 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 A w jakim stylu będzie kuchnia? Jeśli nowoczesna, minimalistyczna, lub zen, to warto domurować ściankę. Te style lubią idealny porządek i konsekwencję we wnętrzu. Jeśli natomiast kuchnia będzie np. skandynawska, rustykalna czy industrialna, to wystająca szafka nie będzie przeszkadzała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 27.01.2020 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 U nas ma być przede wszystkim feng shui, no i modernizm czyli bez zbędnych ozbobnikow. Chociaż co ostatecznie wyjdzie to sam jestem ciekaw. Tak czy inaczej ściana już domurowana o te 30 cm. Jest zacznie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts