pandzik 14.01.2020 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Mam taka instalacje w skrócie: Od SBR(jeszcze nie włączam na stałe) idzie rura do pionu, przed pionem mam łazienkę na parterze i główna na piętrze, razem z pomieszczeniem rekuperatora.(ten pracuje i robi zamieszanie w instalacji). Dalej rura idzie na dach do grzybka. Za pionem mam druga łazienkę na parterze i dalej kuchnie. No i z odpływu tej łazienki wydostaja się opary. Zalanie odpływu pomaga na kilkanaście godzin. Jakby podciśnienie wyciągało tę wodę z odpływu. Zamieniłem koszyki odpływów ( po włożeniu których uzyskuje się dopiero syfon). Nic to nie zmienia. Dalej w tej łazience za pionem śmierdzi. Czy zamontowanie napowietrzania w tej łazience albo kuchni coś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 14.01.2020 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Odnoga do tego śmierdzącego odpływu nie ma wyciągniętej rury ani napowietrznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 14.01.2020 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 14.01.2020 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2020 Nie ma. No, to napowietrzenie robi się samo. Reklamacja do projektanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 15.01.2020 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Myślisz że zawory napowietrzające w umywalce i w kuchni pomogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 15.01.2020 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 To jednak wina koszyka odpływu. Zamieniłem je i teraz śmierdzi w innej łazience. Masakra. Tak czy siak pew IE te odnogę będę musiał wentylować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts