bydluck 15.01.2020 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Hej! Głównym źródłem ciepła w domu będzie pompa ciepła która zasili ogrzewanie podłogowe. Przeszukałem forum i sporo osób odradza łączenia pompy i kominka do podgrzewania podłogówki. Chciałbym w takim razie dopytać jak to się ma do CWU? W kominku będzie palone doraźnie, myślę ze max raz w tygodniu. Ma sens spinać ogrzewanie CWU z kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 15.01.2020 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Hej! Głównym źródłem ciepła w domu będzie pompa ciepła która zasili ogrzewanie podłogowe. Przeszukałem forum i sporo osób odradza łączenia pompy i kominka do podgrzewania podłogówki. Chciałbym w takim razie dopytać jak to się ma do CWU? W kominku będzie palone doraźnie, myślę ze max raz w tygodniu. Ma sens spinać ogrzewanie CWU z kominkiem?Moim zdaniem nie ma sensu. To rozwiązanie dla tych, którzy cięgle palą w kominku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 15.01.2020 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Potwierdzam i zdanie Piotra i opinie na forum w sprawie łączenia PC i kominka do podłogówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 15.01.2020 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Nie ma sensu instalowanie kominka z płaszczem wodnym i komplikowanie instalacji do palenia raz w tygodniu, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MD. 15.01.2020 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Jako użytkownik kominka z PW też uważam, że nie ma sensu dla sporadycznego zapalenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bydluck 15.01.2020 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2020 Wolałem dopytać bardziej doświadczonych, dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts