Janek1926 18.01.2020 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Zastanawiam się czy jest się czym martwić. Mieszkanie w którym mieszkam to murowany, 4-piętrowy blok z lat 50'. Chciałem zbadać równość posadzek i wyszło mi, że między jedną stroną mieszkania (mieszkanie rozciąga się na całą szerokość bloku - ponad 10m) a drugą jest około 2 cm różnicy poziomu. To chyba nie jest błąd pomiaru, bo to samo wyszło na poziomie podłogi i parapetów, w dwóch miejscach. Moje pytanie jest krótkie - czy jest się czym martwić? Podejrzewam, że jedna ściana osiadła bardziej już jakiś czas temu, ale czy takie coś nie postępuje? Żadnych pęknięć nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.02.2020 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Skoro soi już blisko 70 lat, nie sądzę by był to problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts