zergeling 21.01.2020 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 Co myślicie o tym projekcie domu? https://www.archon.pl/projekty-domow/projekt-dom-w-szmaragdach-4-g-m50f23d619b401 Rozważam ten lub zbliżony projekt. Drobne zmiany chcę wprowadzić na ile to możliwe:- usunąć zadaszenie tarasu- schody lekko (kilkadziesiąt cm) przesunąć kosztem wiatrołapu i kotłowni na ile to możliwe ( z architektem który mi to zaadoptuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.01.2020 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 (edytowane) dom na paliwo stałe - prehistoria i kopanie sobie grobu. Poza tym w praktyce wchodzisz do domu przez kuchnie - wprowadzasz gościa i pokazujesz mu gary na kuchence Schody opierają się na ścianie nośnej - zmiana wymaga przeprojektowania konstrukcji domu. Edytowane 21 Stycznia 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zergeling 21.01.2020 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Paliwa stałego akurat nie planuje, raczej pompa ciepła. Fakt z tym wejściem, aczkolwiek jak te schody przesunę to moze uda się to rozwiązać inaczej a jak nie to chyba jakoś to zniosę. Przeglądałem setki projektów i nie znalazłem nic lepszego pod moje wymagania i określony metraż :/ Dostrzegasz jeszcze jakieś minusy? Edytowane 21 Stycznia 2020 przez zergeling Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.01.2020 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2020 nie bardzo wiem jak ty chcesz te schody przesuwać. Projekt ma spartolony układ. A projektów z kuchnią na froncie i salonem na tyłach to akurat pełno w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts