sancho80 22.01.2020 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Hej, szukam firmy która wyceni i zamontuje mi panele fotowoltaiczne w mazowieckim.wszędzie gdzie na razie szukałem na ten moment to ceny jakies kosmiczne - tzn np. 5200-5500pln za 1KwP na instalacje 6,2kw.może ktoś z Was moglby się podzielić namiarem na rzetelna firme która zrobi instalacje na dobrych mono panelach (chińskich z tier 1) lub jakiś markowych ale nie najdroższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.01.2020 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 Hej, szukam firmy która wyceni i zamontuje mi panele fotowoltaiczne w mazowieckim. wszędzie gdzie na razie szukałem na ten moment to ceny jakies kosmiczne - tzn np. 5200-5500pln za 1KwP na instalacje 6,2kw. może ktoś z Was moglby się podzielić namiarem na rzetelna firme która zrobi instalacje na dobrych mono panelach (chińskich z tier 1) lub jakiś markowych ale nie najdroższych. Proszę bardzo firma solidna panele prukbet polskie https://www.ikea.com/pl/pl/customer-service/solar-panels/ Przynajmniej gwarancja u nich ma sens bo wątpię czy upadną. W jakiej miejscowości te panele bo woj mazowieckie jest długie i szerokie. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sancho80 22.01.2020 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 instalacja jest w Konstancinie. Mam jedna oferte ale panele sa chińskie nie z TIER1 - nie mogę nic o nich znaleźć i trochę się boje czy to nie jakiś kiepski sprzet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 22.01.2020 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2020 instalacja jest w Konstancinie. Mam jedna oferte ale panele sa chińskie nie z TIER1 - nie mogę nic o nich znaleźć i trochę się boje czy to nie jakiś kiepski sprzet... Mnie instalację taką jak w stopce wykonała firma http://sun4u.pl gorąco polecam bardzo dobra jakość za sensową cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nastar 24.01.2020 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 Właśnie dostałem ciekawą ofertę od firmy Axevici z Marek. Chyba trafiłem na kompetentnego gościa bo jak na razie jest z nim dobry kontakt i rzetelnie odpowiada na pytania.Oferta też wstępnie ok (38.000zł za 9,9kWp, JA Solar 330W, half cut, bifacial, Fronius Symo 8.2.3-M) Słyszeliście moze o tej firmie ? Warto im zaufać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzeus86 27.01.2020 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2020 Także robie rozeznanie w Mazowieckim. Czy w przypadku PV liczy sie tylko producent sprzetu i cena?O ile w budowie domu montaz i jakos uslugi/wykonania ma ogromne znaczenie, niestety na watkuo PV nie widze informacji o Czarnej/bialej liscie PV czy tez narzekan na wykonawcow, wiec rodzi sie mysl by kierowac sie najnizsza cena za najlepszej jakosci sprzet? Czy slusznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts