Monikamonika26 26.01.2020 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2020 Witam. Mam problem. Otóż w przeciągu tygodnia na ścianie pojawiły się wilgotne pomarańczowe plamy. Sięgają od całej ściany do sufitu. Pojawienie się ich było dużym zaskoczeniem ponieważ nastąpiło to w ciągu 2/3 dni. Co to może być? Wyglada jak rozlane coś. Jak się tego pozbyć? Zamalowanie nie wchodzi w gre- przebija przez farbę:/ czy jest o groźne dla zdrowia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.02.2020 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 zalanie od sąsiada lub z dachu. Głownie tworzy je rdza z prętów zbrojeniowych. Musisz użyć specjalnego podkładu pod farbę np. Renostyl z Dekorala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drogba 10.02.2020 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2020 zalanie od sąsiada lub z dachu. Głownie tworzy je rdza z prętów zbrojeniowych. Musisz użyć specjalnego podkładu pod farbę np. Renostyl z Dekorala. Tylko najpierw niech usunie przyczynę problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 26.02.2020 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Szanowna Pani,W pierwszej kolejności należy ustalić przyczynę powstania zacieków i ją usunąć. Ściana powinna dobrze wyschnąć przed jakimikolwiek pracami naprawczymi. Aby pozbyć się plam, należy najpierw zastosować farbę izolacyjną, np. Magnat Zacieki Plamy. Farba charakteryzuje dobrą przyczepnością do podłoża, łatwością aplikacji, brakiem chlapania podczas malowania, brakiem żółknięcia. Zapobiega przebijaniu zacieków, rozwijaniu się pleśni i grzybów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ess_szymon 03.03.2020 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Nigdy nie miałem takiego przypadku, nie wiem skąd mogło się to wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts