marcinbbb 20.10.2020 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2020 w podłodze mam styropian, 2 pompki do roweru w garażu w salonie o nic się nie potykam, polecam takie rozwiązanie. Ja potykam się o kota debila, mojej 8 letniej córy dziś zleciał z 5m schodów, zamiałczał i poszedł spać. Kombinuje jak zapakować go pod chudziaka aby nie uszkodzić rurek od ogrzewania podłogowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 20.10.2020 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Szkoda kota , moja kicia ma 12 lat, ale czasem tak uporczywie plącze się pod nogami że jak oberwie to leci długo i daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 20.10.2020 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Nasz kocur bez jajkóf został nazwany Bursztyn (potocznie śmierdziel) ma może 6 miesięcy, też strasznie się plącze gryzie kable jeszcze go na dwór nie wypuszczamy bo mógłby spierdzielić. Ale z dobudówki myszy z łapkami przynosi. Ładnie słoneczko świeci parę kWh wpadnie, a z solarów woda leci w podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majmaj 20.10.2020 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2020 U mnie tez słoneczko, akurat ocieplam więc spoko pogoda. Styropian 30 grafit powinien dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 20.10.2020 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Ja czekam na styropian 30 nie brałem wziąłem 15 0,031 Knauf Etixx. Bym jechał z płytami KG i przykręcał je do sufitu ale w pojedynkę nie ma jak tego podnieść i ustawić na podnośniku. A mi akurat wychodzą płyty po 2,5mx1,2m... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majmaj 21.10.2020 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2020 A tak z innej beczki, za zrobienie tej podłogówki plus podciągnięcie wody i kanalizy pod zlewy pralki itd 3.5tys to dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 22.10.2020 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Toż ponoć sam układałeś a sąsiad Ci tylko pokazał? Więc za zrobienie samemu podłogówki. Kanalizę kładzie się pod rurki z ogrzewaniem w warstwie styropianu. Chyba że masz to już zrobione i on zrobi tylko podejścia z podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts