Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przeróbka SAS-a DG spalania

kmmisiek

Recommended Posts

• 1 month później...

Usunęłam ostatnie kilka postów. Dla postronnego forumowicza ta wymiana zdań była kompletnie nieczytelna. Sam sens o co poszło, dawno się zatracił.

A kłótnie i wymianę opinii o czyjejś poczytalności, to proszę sobie odbywać prywatnie a nie w publicznych wątkach.

Gość mtdeusz

Poszło o to że tamten gada głupoty.

Poszło o to że tamten gada głupoty.

Panie Moderatorze,

Dlaczego Pan z takiego "rozpędu moderuje" - (bez uprzedzenia.! - cudzą, czasochłonną pracę, oraz - rzeczowe, merytoryczne treści ze źródłowymi Dowodami na prezentowaną, tutaj głupotę.?

Głupotę kogoś, kto z premedytacją wprowadza Ludzi w BŁĄD, tych mniej zorientowanych w najważniejszym Temacie, czyli - "Proces Spalania" paliw

(tych, które tutaj omawiamy).?

Jak teraz mamy dyskutować i komentować wywołany Temat, kiedy Pan

pozostawił (osłonił.!) - część głupot adwersarza, który "poszedł w zaparte" -

informując Nas wcześniej, że - cyt. "Dowody Naukowe - zasadniczo odrzucam".?

Kogo, lub - CO... tak naprawdę Pan chroni w Sytuacji, kiedy znajdują się Ludzie, którzy bezinteresownie gotowi są do przekazywana tej, prawdziwej Wiedzy

o tym Procesie (zwłaszcza w obecnym, "palącym" czasie przy walce o czyste powietrze.!).?

Z Naszej strony - zastosowane były adekwatne "środki" edukujące i... ośmieszające publicznie głoszoną głupotę... (tylko dla zwrócenia szczególnej uwagi Zainteresowanych.!).!

Bo... normalna, rzeczowa i źródłowa Argumentacja - przestała już wystarczać

(w takim "przypadku".!) - przy takiej ignorancji tego, co jest Podstawą wszystkich Wątków powiązanych z "Procesem Spalania"...

PS.

Jaki Wniosek ja (i moi Znajomi, tematycznie Zainteresowani) - mamy wyciągać

z Faktów, które tutaj zaistniały w publicznym, Waszym Komunikatorze, czyli : zdeklarowany mój wróg - lżył nieznanych jemu - moich Rodziców, oraz - wielokrotnie obrzucał (i obrzuca nadal.!) - mnie obelgami.?

A... zwłaszcza teraz, kiedy wszyscy widzą tę, jedyną - tylko "prośbę"...

o... (łaskawe.!) - zaprzestanie nazywanie mnie... - debilem...

(z żenującym info.., że TO jest obelga.!)... ???

Czyż nie dociera spostrzeżenie, że - dwukrotnie przez Was tutaj banowany

za obelgi - (tylko na kilka dni - ostrzegawczo.!) - taki ktoś, kto w Naszym, tematycznym Środowisku zyskał przydomek - "cysorz z papierową koroną" -

u Was - nadal jeszcze nie wypełnia "kwalifikacji" w/g tych opisów

i rozpoznania... :

https://de.wikipedia.org/wiki/Troll_(Netzkultur)

https://olneo.pl/travelblog/trolle-internetowe-a-netykieta-w-serwisie

Bo... z podobnej (do Waszej.!) - Witryny... pt. "info-ogrzewanie" -

już za "mniejsze winy" - został trwale wyeliminowany...

Edytowane przez mtdeusz