kmmisiek 22.02.2020 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Otwór powiększyłem wyjmując jedna cegłę.Polepszyło się , ale dalej jest problem lekkiego dymieniaKomin jest czysty (sadze mi się zapaliły 2tyg. temu )Więc stawiam na te 2 cegły które dałem przed wymiennikUsunąć je ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmmisiek 22.02.2020 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Dymi na biało, a wyjąłem lewą cegłę z pod wymiennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 22.02.2020 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 A klapka powietrze ile otwarta?Może kisisz opał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmmisiek 22.02.2020 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2020 Po rozpaleniu naturalnie że otwarta, gdy się rozpali klapka się zamyka.Otwartej nie mogę mieć bo zagotuje mi wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 11.04.2020 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Prośba, żeby nie nazywać kolegi debilem bo to obraźliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.04.2020 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 Usunęłam ostatnie kilka postów. Dla postronnego forumowicza ta wymiana zdań była kompletnie nieczytelna. Sam sens o co poszło, dawno się zatracił. A kłótnie i wymianę opinii o czyjejś poczytalności, to proszę sobie odbywać prywatnie a nie w publicznych wątkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 11.04.2020 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Poszło o to że tamten gada głupoty.Poszło o to że tamten gada głupoty.Panie Moderatorze,Dlaczego Pan z takiego "rozpędu moderuje" - (bez uprzedzenia.! - cudzą, czasochłonną pracę, oraz - rzeczowe, merytoryczne treści ze źródłowymi Dowodami na prezentowaną, tutaj głupotę.?Głupotę kogoś, kto z premedytacją wprowadza Ludzi w BŁĄD, tych mniej zorientowanych w najważniejszym Temacie, czyli - "Proces Spalania" paliw(tych, które tutaj omawiamy).?Jak teraz mamy dyskutować i komentować wywołany Temat, kiedy Panpozostawił (osłonił.!) - część głupot adwersarza, który "poszedł w zaparte" -informując Nas wcześniej, że - cyt. "Dowody Naukowe - zasadniczo odrzucam".?Kogo, lub - CO... tak naprawdę Pan chroni w Sytuacji, kiedy znajdują się Ludzie, którzy bezinteresownie gotowi są do przekazywana tej, prawdziwej Wiedzyo tym Procesie (zwłaszcza w obecnym, "palącym" czasie przy walce o czyste powietrze.!).?Z Naszej strony - zastosowane były adekwatne "środki" edukujące i... ośmieszające publicznie głoszoną głupotę... (tylko dla zwrócenia szczególnej uwagi Zainteresowanych.!).! Bo... normalna, rzeczowa i źródłowa Argumentacja - przestała już wystarczać(w takim "przypadku".!) - przy takiej ignorancji tego, co jest Podstawą wszystkich Wątków powiązanych z "Procesem Spalania"...PS.Jaki Wniosek ja (i moi Znajomi, tematycznie Zainteresowani) - mamy wyciągaćz Faktów, które tutaj zaistniały w publicznym, Waszym Komunikatorze, czyli : zdeklarowany mój wróg - lżył nieznanych jemu - moich Rodziców, oraz - wielokrotnie obrzucał (i obrzuca nadal.!) - mnie obelgami.?A... zwłaszcza teraz, kiedy wszyscy widzą tę, jedyną - tylko "prośbę"...o... (łaskawe.!) - zaprzestanie nazywanie mnie... - debilem...(z żenującym info.., że TO jest obelga.!)... ???Czyż nie dociera spostrzeżenie, że - dwukrotnie przez Was tutaj banowanyza obelgi - (tylko na kilka dni - ostrzegawczo.!) - taki ktoś, kto w Naszym, tematycznym Środowisku zyskał przydomek - "cysorz z papierową koroną" - u Was - nadal jeszcze nie wypełnia "kwalifikacji" w/g tych opisówi rozpoznania... :https://de.wikipedia.org/wiki/Troll_(Netzkultur)https://olneo.pl/travelblog/trolle-internetowe-a-netykieta-w-serwisieBo... z podobnej (do Waszej.!) - Witryny... pt. "info-ogrzewanie" -już za "mniejsze winy" - został trwale wyeliminowany... Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alessandro 12.04.2020 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2020 PANI moderator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts