Tomaszektrener 31.01.2020 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 Witam, nowe mieszkanie także jest możliwość żonglowania ściankami działowymi i jest czas nad zastanowieniem się co gdzie jak, co jest bardzo ważne przy projektowanie elektryki i hydrauliki. Pytanie o salon, gradientem zaznaczony komin, czyli nie do ruszenia, kuchnia też musi zostać w tamtym miejscu. Jak ustawić kanapę i tv? Jak oddzielić salon od kuchni? Dobrze zeby wszedł stół, może nim odgrodzić? Probowałem kanapą ale nic ciekawego nie wyszło, te większe okno to podwójne drzwi balkonowe, dziękuje z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.01.2020 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2020 (edytowane) L -lodówka, P - piekarnik w zabudowie Zamiast kanapy narożnikowej lepsza byłaby zwykła + fotel. coś jak tu: Edytowane 31 Stycznia 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszektrener 01.02.2020 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Witam, opracowałem coś takiego i będzie chyna najoptymalniejszym wyborem, tylko minus brak oddzielenia od kuchni, chyba że zrobić jakas wyspe, ktorej inna strone wykorzystac jako siedzisko i tam postawic stol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszektrener 01.02.2020 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Dobrze mam chyba finał wyspa ze stołem połączona, najbardziej optymalne wariant ale i najdroższy, jak rozlokować tam agd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 01.02.2020 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 [ATTACH=CONFIG]440242[/ATTACH]Dobrze mam chyba finał wyspa ze stołem połączona, najbardziej optymalne wariant ale i najdroższy, jak rozlokować tam agd? Dlaczego uparłeś się na narożnik jak nie masz wolnego rogu ? Jak doradzono powyżej weż normalną kanapę i fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 14.02.2020 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Projekt Elfir jest optymalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts