Prexis 01.02.2020 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Dzień dobry. Od jakiegoś czasu zauważyłem na płycie takie jakbybodbarwienie w miejscu gdzie jest garnek. Widać je dobrze ppodczas czyszczenia wodą. Czy ktoś spotkał się z czymś takim? Czy to wada czy da się to wyczyścić. Płyta indukcyjna marki Beko. Jak wrócr do domu to dodam zjęcie ponieważ nie moge tego zrobić z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prexis 01.02.2020 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 https://ibb.co/LvzrNmXZdjecie udalo sie dodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 01.02.2020 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Spróbuj skrobakiem do szyb - prawdopodobnie przypalone co nieco (to marketing, ze przy indukcji szyba się nie brudzi i nie przypala) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 01.02.2020 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 sucha ścierka i poleruj zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar_esz 04.02.2020 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Ja kupiłem specjalną łopatkę do zdejmowania zanieczyszczeń z płyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pillotjan 18.02.2020 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Dlatego ja regularnie czyszczę, żeby nie zostały żadne ślady na powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts