Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

5G nasze zbawienie!

pkorol

Recommended Posts

Schną z braku wody to fakt ale czy widziałeś te drzewa blisko nadajnika ? spalona kora i liście od strony nadajnika a z drugiej jeszcze walczy jako tako ;)

Pokaż zdjęcia tych drzew ze spaloną korą przez nadajnik 5G.

PS Jakie"piękne" długie zdanie :)

• Odpowiedzi 110
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam podobnie ale jednocześnie widzę wysyp tych idiotów.

A może wzrosła moja czułość (czujność)? :D

Czy ty znasz zasadę działania i jaki wpływ ma 5G na organizm ludzki? Z jakiego wora w takim razie ty się wysypałeś jak wszystkich traktujesz jak coulignon idiotami.Jest to forma promieniowania czy nie? Udowodniono ,że nieszkodliwa ale jednak promieniuje.

Edytowane przez niktspecjalny

Czy ty znasz zasadę działania i jaki wpływ ma 5G na organizm ludzki? Z jakiego wora w takim razie ty się wysypałeś jak wszystkich traktujesz jak coulignon idiotami.Jest to forma promieniowania czy nie? Udowodniono ,że nieszkodliwa ale jednak promieniuje.

Wszystko promieniuje. Światło to promieniowanie. Słońce promieniuje. Nawet ty promieniujesz. Może twoje promieniowanie jest nieszkodliwe, ale jednak promieniujesz.

PS. Pkorol również promieniuje :D

ja akurat wiem że jest szkodliwe. Wyjaśnia to poniższa ikonografika:

[ATTACH=CONFIG]443211[/ATTACH]

No ale ja czerpię z tego zyski więc nie za bardzo się tym przejmuje. Zresztą mam czapkę z folią aluminiową w środku.

Jak to się wszystko pięknie zazębia. Brwkuje mi tam tylko tych drzew że spaloną z jednej strony korą.

No, ale pewnie wkrótce update :)

Jak to się wszystko pięknie zazębia. Brwkuje mi tam tylko tych drzew że spaloną z jednej strony korą.

No, ale pewnie wkrótce update :)

Zrobiłem ci z okna na poddaszu. W okolicy także są grube druty elektryczne nad posesjami.To dla ciebie i kumpli pikuś taki standard nieszkodzący tak jak i czystość w korona wirusie.:cool:

8307be62bb89431d.jpg

Ja cierpie dole i niedole!!!

Fale torsyjne 5G na bazie szczepionek powodujących autyzm

O rzesz ty ! Nie wiem czego trzeba się napić i czego nie zjeść, aby wydalić taki bełkot?

Biedna ta Najciemniejsza RP z takim elektoratem. Torsje na sam widok. Dobrze że nie jestem brzydliwy, bo obiad poszedłby w pi...du!

Ojtam, ojtam. Zaraz wymioty, śmichy chichy, wszechobecni sprawcy wszelakiego zła, a to poważna sprawa.

http://stan-rzeczy.neon24.pl/post/147852,technologia-5g-znamie-bestii-siec-smierci-bestii-cz-1

Swoją drogą zazdroszczę widoku. Ja nie mógłbym się od okna oderwać.

Ojtam, ojtam. Zaraz wymioty, śmichy chichy, wszechobecni sprawcy wszelakiego zła, a to poważna sprawa.

http://stan-rzeczy.neon24.pl/post/147852,technologia-5g-znamie-bestii-siec-smierci-bestii-cz-1

Swoją drogą zazdroszczę widoku. Ja nie mógłbym się od okna oderwać.

Cóż za interesujący artykuł wynalazłeś :)

Odkrycie spisku tej ośmiornicy wprowadzającej "bestię" w nasze codziennie życie, to wielki przełom i "muzgi" wielu (także forumowiczów), już się przegrzewają od takich rewelacji. :) ;)

Czy cewki i zappery mogą nas uratować ?

....

Kto powiedział że w cytowanym kraju nie można pisać głupot? Że co? Że narut wybrany nie ma prawa do zwykłej (ordynarnej) głupoty?

Niektórzy głoszą że mieszkańcy Polandii to narut wybrany... To ja wolałbym żyć w kraju nie wybranym, lecz normalnym .

Edytowane przez Bertha

Śmiać będzie się ostatni , nurtuje mnie jedno dlaczego w Izraelu za 5G idzie się do pierdla na 16 lat , co za barany takie dobrodziejstwo odrzucają ci Żydzi jacyś zacofani czy co ?

ale "za jakie 5G" idzie się w Izraelu "do pierdla" ?

Za telefon Samsung Galaxy S10 w kieszeni ?

Czy ty możesz choć raz, to co tu wydalasz, podeprzeć linkami ?

Czy Twoim guru jest Cejrowski ?

Bo ja czytam o czymś takim:

https://www.telepolis.pl/wiadomosci/wydarzenia/5g-izrael-czestotliwosci-przetarg

a w tym artykule:

Od kilku miesięcy jednym z flagowych argumentów przeciwko sieci 5G był podawany przykład Izraela. Podczas wszelkiego rodzaju protestów, manifestów oraz w filmach propagandowych jak mantra powtarzana jest informacja, że za budowę nadajnika sieci 5G w Izraelu jest przewidziana z automatu kara 15 lat pozbawienia wolności. Dodatkowo to sam Izrael miał być wynalazcą technologii 5G, za pomocą której miał wdrożyć plan masowej depopulacji... Kłamstwo na temat Izraela na szczęście upada, ale zapewne jak grzyby po deszczu powstaną kolejne.

Widzę, że jeden rok dodałeś ekstra od siebie, pewnie po to, aby błysnąć ?

https://demagog.org.pl/analizy_i_raporty/wojciech-cejrowski-rozpowszechnil-fake-newsa-izrael-nie-zakazal-budowania-masztow-5g/

serio, jesteś jak indor i kluski....

Edytowane przez fotohobby

Zrobiłem ci z okna na poddaszu. W okolicy także są grube druty elektryczne nad posesjami.To dla ciebie i kumpli pikuś taki standard nieszkodzący tak jak i czystość w korona wirusie.:cool:

8307be62bb89431d.jpg

ten maszt ma taką jakby koronę na górze. Przypadek?

A wokół tej korony charakterystyczne obłoki. Przypadek ?

I ciągną się hen hen za horyzont.

Nad poddaszem też są !!

Może niebezpiecznie jest tam mieszkać?

Te grube druty nad posesjami to może być fi 20 mm albo i więcej ?