d7d 30.04.2020 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2020 To problem "nadajnika" i "odbiornika" wifi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.05.2020 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Umiarkowanie rozgarnięty chłopczyku! Chyba że sie mylę i jest wręcz przeciwnie? https://www.youtube.com/watch?v=MqLnOSwPj2k Czy to ja jestem w powyższym kadrze i ględzę o gorszym sorcie? Według ciebie ja stworzyłem sorty Polaków a zwykły poseł używa mojej narracji? Nie jestem tak próżny. Czas się leczyć, tobie najbliżej do Lublina na ulicę Abramowicką 2, obiekt jest pod wezwaniem nazwiska twojego wodza. Przypadek? Człowieczku którego siła indywidualnego sortu jest mało przekonywująca ,powtórzę to jeszcze raz by twoje rozkojarzenie nie wylewało niepotrzebnie frustracji na ogół.Każesz mi się oddać do dyspozycji szpitala ,w takim razie skoro jesteś inny sort mam rozumieć ,że jesteś już po zabiegach i uleczono twą przypadłość. w tym ośrodku.http://szpitalpsychiatryczny.pl/jedyne-na-dolnym-slasku-centrum-zdrowia-psychicznego/ . Tak działa twój sort.Kochasz prezesa i to widać na odległość.Bunkrujesz się tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 01.05.2020 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 To problem "nadajnika" i "odbiornika" wifi. Raczej nie , wifi zawsze będzie trochę upośledzone w stosunku do rj45 tak to już jest , mam router z wifi 2,4Ghz oraz 5Ghz i na obydwóch pasmach jest to samo a kabelek targa jak szalony ale tak po prawdzie komu nawet te biedne 250mb/sek poprzez wifi nie wystarcza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.05.2020 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Sam kabel czy światłowód z obietnicami nawet 1 Giga, to jest ściema dla jeleni. Szybkość przesyłu wyznacza obciążenie węzłów sieci a tego nie przeskoczą żadne obietnice. Dla większości najważniejsze jest złapanie jelenia czyli abonenta obietnicami, a potem stara śpiewka "ograniczone warunki techniczne" - po podpisaniu umowy. Reklama czyli kłamstwo usankcjonowane. Jaki ty masz przesył - transfer danych.Wiesz co to jest czas przesyłu - transferu czyli prędkość pobierania i prędkość wysyłania? Zanim podejmuje decyzję nazwany przez ciebie jeleń ,powinien wiedzieć na co stać jego sieć.W Orange bo mam neta w tej sieci konkretnie w mojej miejscowości choćbym się zes.....ł to i tak mi go nie podniosą bo urządzenia i tz półka jest nie wydolna.Dlatego by twój sort to zrozumiał czas pobierania(bo to poniekąd mnie bardziej rajcuje) u mnie pliku o wadze np.800 mega wynosi około 15-20 min.(nieraz i więcej zależy od źródła bo tak transfer jest ustawiony).Młody mój ma 1G/s w pobieraniu ,a 300Mb/s w wysyłaniu.Wiesz ile czasu potrzebuje na ściągnięcie pliku w/w ?Może gdzieś ci to umknęło sądzę ,że tak ale ten co ma w swojej ofercie coś do ściągnięcia (jego limit transferu) to i tak 1G i światłowód w ofercie nic na to nie poradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 01.05.2020 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 Teraz takie czasy że w zasadzie nie ma czego ściągać , jak 20 lat temu było 512kbs to było wszystkiego wszędzie a teraz torrenty polikwidowane coś przydatnego to w chomiku z $$$ i znów bezsens bo 500mb/sek po ty by oglądać tvn player z głupawymi filmikami dla lemingów , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.05.2020 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2020 No, to ból, że jak coś jest przydatne, to trzeba płacić :) Tyś je socjalista pierszego sortu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 04.05.2020 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Tyś je socjalista pierszego sortu... Socjalista? Znam jednak bardziej adekwatne określenie. A ten jego tęskny żal w głosie, że polikwidowali - bezcenne. Ech! To były czasy, że bezkarnie każdy złodziej mógł w zaciszu swej zagrody kraść do woli. Film, muzyka, gry, oprogramowanie... i to wszystko ledwie na wyciągnięcie cieniutkiego kabla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 04.05.2020 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Człowieczku którego siła indywidualnego sortu jest mało przekonywująca ,powtórzę to jeszcze raz by twoje rozkojarzenie nie wylewało niepotrzebnie frustracji na ogół.Każesz mi się oddać do dyspozycji szpitala ,w takim razie skoro jesteś inny sort mam rozumieć ,że jesteś już po zabiegach i uleczono twą przypadłość. w tym ośrodku.http://szpitalpsychiatryczny.pl/jedyne-na-dolnym-slasku-centrum-zdrowia-psychicznego/ . Tak działa twój sort.Kochasz prezesa i to widać na odległość.Bunkrujesz się tylko. Ładny zabytkowy obiekt wzniesiony w latach 60' XIX stulecia, bywałem tam kilka razy a w tym mieście roboty mieliśmy przez kilka lat. Piękne lata 90' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.05.2020 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2020 Socjalista? Znam jednak bardziej adekwatne określenie. A ten jego tęskny żal w głosie, że polikwidowali - bezcenne. Ech! To były czasy, że bezkarnie każdy złodziej mógł w zaciszu swej zagrody kraść do woli. Film, muzyka, gry, oprogramowanie... i to wszystko ledwie na wyciągnięcie cieniutkiego kabla. "fizyk akademicki" nazywa takie praktyki "skombinowaniem" ... domagając się jednocześnie odpowiedzi: "a ty nie kombinowałeś ? " Nie może jednocześnie zrozumieć odpowiedzi "nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 05.05.2020 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Sami święci i każdy chętnie płaci za bele programik 30 tys zł np do diagnostyki auta amatorskiego hobbystycznego nie zarobkowego gdzie od Chinola może to kupić za 50 zł cały interfejs wraz z oprogramowaniem , jak ktoś nie ma hamulców w ustaleniu swojej ceny to drugi go musi jakoś złamać takie życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 05.05.2020 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Sami święci i każdy chętnie płaci za bele programik 30 tys zł np do diagnostyki auta amatorskiego hobbystycznego nie zarobkowego gdzie od Chinola może to kupić za 50 zł cały interfejs wraz z oprogramowaniem , jak ktoś nie ma hamulców w ustaleniu swojej ceny to drugi go musi jakoś złamać takie życie . Kupujesz kradziony towar u chińskich paserów ? Kradniesz kawior, trufle i dobrego szampana ze względu na cenę która Tobie nie odpowiada ? Jak Kali ukraść krowę to "skombinował" ... jeżeli Kalemu, to złodzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.05.2020 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Sami święci i każdy chętnie płaci za bele programik 30 tys zł np do diagnostyki auta amatorskiego hobbystycznego nie zarobkowego gdzie od Chinola może to kupić za 50 zł cały interfejs wraz z oprogramowaniem , jak ktoś nie ma hamulców w ustaleniu swojej ceny to drugi go musi jakoś złamać takie życie . Nie ma hamulców ? To ty nie masz moralnych hamulców, żeby kupować u zlodzieja-chinczyka, czym możesz doprowadzić do tego, że w Europie (może w Polsce), jakiś programista (może niejeden) straci pracę, utrzymanie dla swojej rodziny, bo bercik-pseudoopatriota woli wspierać Chińczyków, którzy to europejskie (może polskie) rozwiązanie ukradli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.05.2020 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 Nie ma hamulców ? To ty nie masz moralnych hamulców, żeby kupować u zlodzieja-chinczyka, czym możesz doprowadzić do tego, że w Europie (może w Polsce), jakiś programista (może niejeden) straci pracę, utrzymanie dla swojej rodziny, bo bercik-pseudoopatriota woli wspierać Chińczyków, którzy to europejskie (może polskie) rozwiązanie ukradli. Nie no was to trzeba w grupy łączyć i szyldami obkładać z dokładną nazwa ideologii. Ty naprawdę nie masz nic od chińczyka? weź bo pomyślę ,że korona-wirus odbiera ci powietrze.Doszukujesz się jakiś insynuacji.To co powiesz jak ,żeby żyć rodzina źle uposażona - biedna ma do wyboru chińskie by zapewnić byt rodzinie to wybiera to droższe nie chińskie bo jakiś dżentelmen chwilowo nie zarobi.Pie....sz aż się flaki wywracają w wątku o nieszkodliwości systemu 5G. Żenua. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.05.2020 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 (edytowane) To co mam od chińczyka z aliexpress nie jest owocem kradzieży intelektualnej, a wynika z prostego faktu, że z uwagi na wysokie koszty pracy pewnych produktów nie wytwarza się w Europie. Jesli są dostępne w Europie, to tak, czy siak chińskie, omijam więc pośredników.Proste przedmioty, jak np hopstoper. Widzę, że oprócz klubu milośnikow palenia butelek PET w ogniskach, należysz też do stowarzyszenia popierajacego kradzież intelektualną.Co następne ? Pisz dalej... coraz bardziej deprecjomnujesz własną osobę... Edytowane 5 Maja 2020 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 05.05.2020 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 (edytowane) Nie ma hamulców ? To ty nie masz moralnych hamulców, żeby kupować u zlodzieja-chinczyka, czym możesz doprowadzić do tego, że w Europie (może w Polsce), jakiś programista (może niejeden) straci pracę, utrzymanie dla swojej rodziny, bo bercik-pseudoopatriota woli wspierać Chińczyków, którzy to europejskie (może polskie) rozwiązanie ukradli. W moderowano mam programistę który chce mi wcisnąć interfejs do domowego zastosowania za 30 tys zł , Chinol ma swój interfejs nie klon za 50-70 zł jakim trzeba być idiotą aby wywalić tyle siana , zmiłuj się nad samym sobą bo zaczynasz bredzić . Edytowane 7 Maja 2020 przez Tomaszs131 Język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 05.05.2020 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 W dupie mam programistę który chce mi wcisnąć interfejs do domowego zastosowania za 30 tys zł , Chinol ma swój interfejs nie klon za 50-70 zł jakim trzeba być idiotą aby wywalić tyle siana , zmiłuj się nad samym sobą bo zaczynasz bredzić . Czyli popierasz kradzież od jakiejś kwoty? Od jakiej? Jak coś kosztuje 10 tys i jest ci potrzebne hobbystyczne to tez można podpi..lić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.05.2020 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 W dupie mam programistę który chce mi wcisnąć interfejs do domowego zastosowania za 30 tys zł , Chinol ma swój interfejs nie klon za 50-70 zł jakim trzeba być idiotą aby wywalić tyle siana , zmiłuj się nad samym sobą bo zaczynasz bredzić . Nikt Tobie nie wciska interfejsu do domowego zastosowania za 30 tys. zł. Możesz podać jakiś przykład takiego "wciskania" ?Jest różnica między oprogramowaniem za 50-70 zł a sprzętem do diagnostyki za 30.000 PLN. Jedno służy do zabawy a drugi do diagnostyki, analizy, naprawy itp. Co "potrafi" ten "interfejs nie klon" 50-70 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 05.05.2020 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2020 (edytowane) W dupie mam programistę który chce mi wcisnąć interfejs do domowego zastosowania za 30 tys zł , Chinol ma swój interfejs nie klon za 50-70 zł jakim trzeba być idiotą aby wywalić tyle siana , zmiłuj się nad samym sobą bo zaczynasz bredzić . Ale nie on Ci wciska. On jest tylko pracownikiem, robi swoją robotę na etacie. Trzeba za niego (i jego kolegów) zapłacić ZUS, kupić im sprzęt. Zakupić licencje do interfejsu Mażesz podać linka to tego zestawu do "amatorskiej diagnostyki" za 30 tysięcy ? Chciałaś napisać "Chinol ma swój skopiowany (skradziony)" ? Edytowane 5 Maja 2020 przez fotohobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 06.05.2020 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 Gowno wiecie o interfejsach i tyle , dla wyjaśnienia podam tylko jeden przykład interfejsu najtańszego jaki tylko się da elm327 za15 zł wystarczy dolutować przełącznik za 2 zł na szybką oraz wolną transmisję i gotowe potem ściągasz od ruska autorski program nie skradziony czy od angoli też nie skradziony elmconfig oraz forscan oba te programy potrafią zmieniać oprogramowanie auta kasować crashdata potrafią serwisowo wypalać filtr DPF oraz tysiąc innych rzeczy natomiast oryginalny program nawet połowy tego nie ma a kosztuje krocie , kupiłbyś jeden z drugim ??? takie filozoficzne pierdykanie kradzież intelektualna a ja się pytam czy mnie ktoś nie chce dymać ? i chamsko wychodzi że chce i to bardzo do tego stopnia że ci co drogo sprzedają atakują fora gdzie ludzie dzielą się nawet darmowymi swoimi programami , a zresztą w nosie mam opinię kilku moralizatorów w tym złodziejskim świecie kradną miliony a mnie bedą wytykać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.05.2020 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2020 To od jakiej kwoty można kraść? Masz jakieś widełki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts