Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

5G nasze zbawienie!

pkorol

Recommended Posts

• Odpowiedzi 110
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a zresztą w nosie mam opinię kilku moralizatorów w tym złodziejskim świecie kradną miliony a mnie bedą wytykać .

Słusznie! Malinowski kradnie, to przecież i ty też możesz. Każdy przyłapany złodziej zazwyczaj znajduje sobie jakąś głupią wymówkę.

Ty jesteś nawet na nieco wyższym poziomie tłumaczenia złodziejstwa. Usprawiedliwiasz kradzież swoistym relatywizmem, mówiąc , że ten który sprzedaje przecież cię dyma. Typowy leninowski bolszewizm i zwyczajne lewactwo.

Podobno po zmianie nicka widzenie świata a nawet preferencje wyborcze ci się ostatnio zmieniły.:)

Wątpię, bo przyzwyczajenia do obecnego porządku masz nadal silne.

Oportunizm to, czy tylko zwykła plugawość ?

To nie jest reklama, to jest fakt z dziedziny telekomunikacji.

https://komorkomania.pl/38785,5g-startuje-w-polsce-plus-wyprzedzil-rywali

Niektórzy się wqrwią, pardon - zapłaczą rzewnymi łzami, natomiast abonenci Sieci "...." ucieszą się.

Edytowane przez Bertha
uzupełniłem przecinek

To nie jest reklama, to jest fakt z dziedziny telekomunikacji.

https://komorkomania.pl/38785,5g-startuje-w-polsce-plus-wyprzedzil-rywali

Niektórzy się wqrwią, pardon - zapłaczą rzewnymi łzami, natomiast abonenci Sieci "...." ucieszą się.

Tia jeszcze trzeba tel wymienić a to też kosztuje , w moim nawet LTE nie mam :lol2::lol2:

Odnośnie strucli mieszkam w rejonie podwarszawskim gdzie sieć internetowa kablowa jest bardzo Słaba i wszyscy jadą na internetach bezprzewodowych. Ostatnio nie dało się nawiązać połączenia i urywało rozmowę po 2 sekundach i ile to można nazwać rozmową i tak 20 razy pod rząd cholery można dostać:mad::mad::mad:. I jest na to prosty sposób po prostu przestawiłem telefon z pojebanego g4 na poczciwy gsm czyli g2 i telefon śmiga rewelacyjnie.

Odnośnie strucli mieszkam w rejonie podwarszawskim gdzie sieć internetowa kablowa jest bardzo Słaba i wszyscy jadą na internetach bezprzewodowych. Ostatnio nie dało się nawiązać połączenia i urywało rozmowę po 2 sekundach i ile to można nazwać rozmową i tak 20 razy pod rząd cholery można dostać:mad::mad::mad:. I jest na to prosty sposób po prostu przestawiłem telefon z pojebanego g4 na poczciwy gsm czyli g2 i telefon śmiga rewelacyjnie.

Gdybyś miał cewkę nie miał byś problemu ...

chroni i wzmacnia :) ;)

Za poniżej sto zeta na miesiąc masz net z satelity HB. To nie jest reklama, lecz wskazówka dla poratowania ludzi z kłopotliwym netem.

i-n-t-e-r-n-e-t-s-a-t--p-l Pojedyncze myślniki usuń, za podwójny wpisz kropkę.

• 3 weeks później...