bwojtek 06.02.2020 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 co do relacji wysokość zaliczki - termin realizacji - nie mów mi, ze ten, co przedpłaca 30% ma ten sam termin, co przedpłaca 80%... Oczywiście, że tak. Chyba, że ktoś kupuje u "pana Kazia" w stodole i od jego wpłaty zależy czy p.Kazio będzie miał za co profile kupić W normalnych firmach od wysokości zaliczki może (czasem) zależeć poziom rabatowania ale nie termin. Jeżeli ktoś uzależnia termin realizacji od tego ile wpłacisz kasy to u mnie by się zapaliła lamka ostrzegawcza! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 06.02.2020 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 U moich dostawców zaliczka nie ma znaczenia by mieć najszybszy możliwy termin. Prowadzenie cenionego za kompetentność portalu to renoma. I dzięki niej można sprzedawć wiedzę oraz powierzchnię reklamową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gredymin 17.02.2020 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Kowalski Okna Lubaczów - tam chyba robią na profilu SalamanderHensfort Przemyśl - oni mają chyba swoje profile Inwest Profil Krosno - profile Rehau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.02.2020 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Niewiele jest firm których absolutnie nie polecam, ale do takich należy właśnie Kowalski za prowadzenie bardzo nieetycznych działań wobec konkurencji a przy próbie wyjaśnienia sprawy totalnie chamskie stanowisko właściciela. Hensfort - łamię sobie język na ich nazwie, ale będę musiał się przyzwyczaić, bo są coraz bardziej widoczni na rynku i to w dobrym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gredymin 17.02.2020 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Kowalski Okna bardzo się reklamował tutaj u nas na Podkarpaciu, że przy zakupie u nich okien na profilu Salamander parapety z xps-a są gratis. Byłem u nich na wycenie i specjalnie nie mówiłem nic o tej reklamie. Oczywiście doliczyli je jako dodatkowy koszt. Z Hensfort miałem najniższą wycenę na profilu Ecoreina, nie zdecydowałem się jednak bo opinii nie ma na ich temat w necie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.02.2020 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Hensfort to zdaje się jakaś stara firma tylko przebrandowana. Ich obecna strategia marketingowa budzi uznanie w branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 13.05.2020 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2020 Pewnie to zbyt ogólne pytanie, ale mając do wyboru Hensfort i Internorm, domyślam się, że i jedne i drugie okna mogą być bardzo dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.05.2020 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Pewnie to zbyt ogólne pytanie, ale mając do wyboru Hensfort i Internorm, domyślam się, że i jedne i drugie okna mogą być bardzo dobre? Dziwne to porównanie. Pewnie nawet kwoty wycen będą podobne, tyle że wyrażone w walucie kraju pochodzenia okien. Internorm nie ma w Polsce porównywalnych odpowiedników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 14.05.2020 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 "Nie ma porównywalnych odpowiedników"? W sensie, że stosuje jakieś inne rozwiązanie techniczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.05.2020 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Tak, dokładnie. Ma swoje profile z kompletnie innymi rozwiązaniami niepodobnymi do wszelkich dostępnych na rynku, w tym wiele bardzo pionierskich rozwiązań technologicznych. To tak jakbyś chciał porównywać bolid formuły 1 do aut spotykanych na naszych drogach. Oczywiście można zapytać: po co komu bolid do codziennego użytku? Wtedy można porównać parametry istotne: czyli szczelność na wodę i powietrze oraz izolacyjność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 14.05.2020 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 Aha. Moje pytanie wynika stąd, że potencjalny dostawca okien (zresztą polecany na Oknoteście) sprzedaje właśnie okna tych 2 firm: Hensfort i Internorm. Stąd moje pytanie, zanim zwrócę się do nich o wycenę, żeby od razu skoncentrować się na jednej z nich. Czyli skoro Internorm to bolid, to chyba jednak Hensfort wystarczy do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 14.05.2020 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2020 No to masz na oku dobrą firmę i wystarczy im zaufać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts