Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy m??czy?ni zmieniaj? si? po ?lubie ? :)

Gość M@riusz_Radom

Czy facet po ślubie to :  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy facet po ślubie to :

• Typowy oblech
    • Typowy oblech - ale kochany oblech
    • A m

Recommended Posts

• Odpowiedzi 153
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

I to są prawdziwe poważne problemy ??? :-? . Siada czy kuca, czy dobrze celuje czy słabo trafia :-? Kurcze ludzie kochane miejcie litość nad sobą i innymi please !!!

Pozdrawiam

:p no to chyba wazne? czy nie? :wink:

Nie jestem przekonany czy to takie ważne do rozstrząsania na forum :o Jeśli juz to wyłacznie dla tego kto celuje a nie dla forumowiczów. Mnie jakoś to nie bardzo interesuje jak to jest u kobitek z celnoscią i czy leją sobie po nogach :wink: czy trafiają bez pudła. Sorry za dosadne stwierdzenia ale to chyba naprawde nie jest temat do omawiania na forum.

Pozdrawiam - " i bez odbioru"

I to są prawdziwe poważne problemy ??? :-? . Siada czy kuca, czy dobrze celuje czy słabo trafia :-? Kurcze ludzie kochane miejcie litość nad sobą i innymi please !!!

Pozdrawiam

:p no to chyba wazne? czy nie? :wink:

Nie jestem przekonany czy to takie ważne do rozstrząsania na forum :o Jeśli juz to wyłacznie dla tego kto celuje a nie dla forumowiczów. Mnie jakoś to nie bardzo interesuje jak to jest u kobitek z celnoscią i czy leją sobie po nogach :wink: czy trafiają bez pudła. Sorry za dosadne stwierdzenia ale to chyba naprawde nie jest temat do omawiania na forum.

Pozdrawiam - " i bez odbioru"

:roll: chyba nie zrozumiales aluzji :wink: chodzilo mi o inne celowanie i dobre trafianie - o to ktore wazne jest :wink: - ale nie bede ci tlumaczyc tego na forum :wink:

cos taki nerwowy inwestorku dzisiaj????

czy nie zauwazyles ze my tu sobie pozartowac przyszlismy ?

Czemu zaraz nerwowy. Jakoś nie mogę sie przyzwyczaić do gadania o sikaniu przy porannej kawie :wink: :D

Wracam do domu jem zupe a tu w telewizji tampony, podpaski itp. jem drugie danie a tu pryszcze łupieże itp. Jem kolecję a tu celulity, zmarszczki itp. Przelaczam kanał w TV a na innym kanale łupież, papier toaletowy albo pieluchy. Kurcze czy onie w tej TV nie maja zadnego wyczucia. Jakos nigdy nie moge trafić na reklamy jakichś ładnych i kształtnych no powiedzmy bikini :wink: . A teraz choroba i na forum kropki na ścianie , celności itp. Chyba jestem niereformowalny bo nie mogę sie jakoś do tego przyzwyczaić. Taki dajmy na to tampon przy drugim daniu naprawdę potrafi mi odebrać apetyt :-? .

Pozdrawiam

Czemu zaraz nerwowy. Jakoś nie mogę sie przyzwyczaić do gadania o sikaniu przy porannej kawie :wink: :D

Wracam do domu jem zupe a tu w telewizji tampony, podpaski itp. jem drugie danie a tu pryszcze łupieże itp. Jem kolecję a tu celulity, zmarszczki itp. Przelaczam kanał w TV a na innym kanale łupież, papier toaletowy albo pieluchy. Kurcze czy onie w tej TV nie maja zadnego wyczucia. Jakos nigdy nie moge trafić na reklamy jakichś ładnych i kształtnych no powiedzmy bikini :wink: . A teraz choroba i na forum kropki na ścianie , celności itp. Chyba jestem niereformowalny bo nie mogę sie jakoś do tego przyzwyczaić. Taki dajmy na to tampon przy drugim daniu naprawdę potrafi mi odebrać apetyt :-? .

Pozdrawiam

inwestor - ja wlasnie jem !!!!!

:p :wink:

ale ....... nic co ludzkie nie jest nam obce .... :p :wink:

inwestor osowa mi powiedziala ze moj domek sie za bardzo trzesie - pomysl , jak w takim domku dobrze wycelowac????? ........ no dobra, juz dobra, zmienie temat na jakis bardziej smaczny ..... ale to pozniej :p

Inwestor, człowieku, a Ty to pewnie pod kloszem żyjesz i nigdy nie byłeś chory, jesteś sterylnie czysty, podpaski, tampony i pieluchy w Twoim domu omijasz szerokim łukiem (tabu?), nigdy w życiu nie miałes łupieżu a już na pewno nie będziesz miał zmarszczek. Zresztą, w tej TV to chyba nie pokazują tych artykułów higienicznych zużytych? Brzydzi Cie rolka papieru toaletowego??? Z toalety pewnie korzystasz z gumowych rękawiczkach, żeby broń Boże się nie skazić... :roll: Nic co ludzkie nie jest nam obce. 8)

Inwestor, człowieku, a Ty to pewnie pod kloszem żyjesz i nigdy nie byłeś chory, jesteś sterylnie czysty, podpaski, tampony i pieluchy w Twoim domu omijasz szerokim łukiem (tabu?), nigdy w życiu nie miałes łupieżu a już na pewno nie będziesz miał zmarszczek. Zresztą, w tej TV to chyba nie pokazują tych artykułów higienicznych zużytych? Brzydzi Cie rolka papieru toaletowego??? Z toalety pewnie korzystasz z gumowych rękawiczkach, żeby broń Boże się nie skazić... :roll: Nic co ludzkie nie jest nam obce. 8)

Gosciu a moze tak sie przedstawisz ? Anonimy ( jeszcze o takiej tresci) to niezbyt dobry pomysl chyba?

Inwestora z tą TV to ja rozumiem.Toteż ,jak gdzieś już pisałem,mam odłączoną kablówkę i wyłączone telewizory.Nie oglądamy nic.Czytamy.

Ale inwestor,nie tak nerwowo!

Sezon w tym roku praktycznie zamknięty,nikt nic nie robi, to co?Zamknąć i forum? Pogadajmy o innych rzeczach.Zwróć też uwagę,że jesteśmy w dziale dla psychicznych.

Agnieszka1 !

Pijesz kawę przy kompie,jesz śniadanie z internetem.Czyżby uzależnienie? :D

Inwestora z tą TV to ja rozumiem.Toteż ,jak gdzieś już pisałem,mam odłączoną kablówkę i wyłączone telewizory.Nie oglądamy nic.Czytamy.

Ale inwestor,nie tak nerwowo!

Sezon w tym roku praktycznie zamknięty,nikt nic nie robi, to co?Zamknąć i forum? Pogadajmy o innych rzeczach.Zwróć też uwagę,że jesteśmy w dziale dla psychicznych.

Agnieszka1 !

Pijesz kawę przy kompie,jesz śniadanie z internetem.Czyżby uzależnienie? :D

:roll: nie myslalam o tym ...

e tam, no i co - kazdy ma jakiegos bzika :p :wink: sam powiedziales ze jestesmy w dziale dla psychicznych :p :wink:

No a tak wogole to nabralam ochoty na pojscie na kolejne studia - kierunek - psychologia :lol: :wink:

kurcze, osowa mnie uczulila na moj domek ( emblemat) - teraz mam wrazenie ze domkowi ciagle siusiu sie chce :roll: :wink:

Hm, podobno ludzie kulturalni przy jedzeniu nie czytaja gazet i nie oglądają tv. :wink:

Ja przestałam ogladać, bo przewaznie jedyny cieply posiłek wypadał mi w okolicach wieczornych wiadomości. Jedzenie mi stawało w gardle :-?

Ale przegląd prasy........... :D

Anonim szukasz awantury czy nie łapiesz co jest napisane w moich postach przeczytaj jeszcze raz i przemyśl swoją odpowiedź.

Pozdrawiam

Hm, podobno ludzie kulturalni przy jedzeniu nie czytaja gazet i nie oglądają tv. :wink:

Ja przestałam ogladać, bo przewaznie jedyny cieply posiłek wypadał mi w okolicach wieczornych wiadomości. Jedzenie mi stawało w gardle :-?

Ale przegląd prasy........... :D

Przeca w gazetach takie same wiadomości co w TV. Od gazet to dopiero staje w gardle. Ja widać jestem niekulturalny do kwadratu :cry: bo naraz jem czytam gazetę i ogladam tv. Tylko kurcze jak nadają reklamę to łobuzy podgłaszają :evil: gdyby nie podgłaszali pewnie na te tampony bym nie zwracał uwagi. Człek nie zdąży dopaść pilota i zciszyć zanim ryknie z telewizora reklama :evil: .

A może ma ktoś jakis sposób aby automatycznie głos sie wylaczał jak leci reklama no chciaż aby sie nie podgłaszał.

Pozdrawiam

Znów będzie niekulturarnie ale żem się osmarkała czytając.

Ludziska , wiecie li , że jak człowieka dopadnie niecnie i podstępnie " ciemność , ciemność widzę " i jak już się tu doczołga to ...

to działanie pożądane jest zastosowane.

oj dzięki paradne..oj dzięki uśmiałam się zdrowo. :D

( bo tak zdrowo jest !! )