Ryba007 05.02.2020 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Pomału dojrzewamy do zamówienia okien. Od początku byliśmy zdecydowani na białe w środku i antracyt na zewnątrz. Do tej pory byliśmy zdecydowani na okno trójdzielne tarasowe albo Smart Slide ale chyba jednak odżałujemy na HST I o ile byłem w domu z takimi oknami i wiem jak wyglądają o tyle nie wiem jak wygląda HST. Bo tam są grube profile i chyba nie tylko zewnętrzne krawędzie są szare ale też boczne. Macie zdjęcia jak to wygląda? Znajomi mówią, żeby brać obustronny kolor bo białe w środku to wiocha Ale jakoś ciemny szary w środku nie bardzo nam pasuje w kuchni i pokojach dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 05.02.2020 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Jestem bardzo zadowolony z białego HST, ale na zewnątrz profil jest obłożony proszkowo malowanym aluminium. U mnie jasnoszary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorys 05.02.2020 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Znajomi mówią, żeby brać obustronny kolor bo białe w środku to wiocha Znajomi będą z Wami mieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.02.2020 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 Wiocha? Ha ha ha dobry argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryba007 06.02.2020 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Napisałem to żartobliwie Pokażecie jakieś zdjęcia antracyt/białe dla HST? Zwykłe okna rozwierne widziałem u znajomego na żywo i odpowiadają nam. Niestety jako balkonowe miał zwykłe kwatery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 06.02.2020 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Ja mam część okien jednokolorowych a 3 na tylnej ścianie są 2 kolorowe:)Jak bym miała teraz budować, to nie robiłabym HST, tylko mix, duze przeszklenia w Fixie z normalnie otwieranymi drzwiami tarasowymi.Bo drogi, bardziej kłopotliwy od zwykłych tarasowych drzwi i problem jest z montazem moskitery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.02.2020 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Problem z moskitiera ?Jaki ?Są moskitiery harmonijkowe dedykowane do HS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciężkiprzypadek 06.02.2020 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Problem z moskitiera ? Jaki ? Są moskitiery harmonijkowe dedykowane do HS Ale są drozsze a przy duzym psie i małym dziecku, to trzeba taką moskiterę często wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
libra100 06.02.2020 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Na instagramie prowadzi konto dziewczyna, która ma hst, i chyba w ogóle wszystkie okna, wew. białe na zew. antracyt. https://www.instagram.com/sylwiap_lc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 15.06.2020 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2020 Do tej pory byliśmy zdecydowani na okno trójdzielne tarasowe albo Smart Slide ale chyba jednak odżałujemy na HST Ten SMART SLIDE to chyba taka nowość? Ciekawe, czy ktoś już to sprawdził w praktyce? Sporo tańsze od HST, więc kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts