krzysztop 06.02.2020 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Witam! Buduję dom i przy projektowaniu pozostał mi 1 dodatkowy, nieużywany pokój. Żona pozwoliła mi robić co chcę, więc szukam wskazówek/pomysłów Myślałem o: - mini-kino, - wolnostojąca sauna z głośnikami, leżakami i relaksującą tapetą na ścianie, - pokój gier planszowych z siedziskami podłogowymi i niskim stolikiem na planszę i pionki, półka na wszystkie gry. Ponieważ jestem wielkim fanem DIY i mam do tego narzędzia, ostatnia opcja będzie najtańsza, ale czy będzie najlepsza? Jakieś przemyślenia/inne pomysły? Informacje dodatkowe: pokój znajduje się na 1 piętrze domu jednorodzinnego, uzbrojony w gniazdka elektryczne i kabel antenowy. Wolałbym nie prowadzić dodatkowych połączeń (woda, gaz), ale jest to możliwe. Możliwy jest również tank do piwa Wymiary 4,7x3,5m, wysokość zmienna zgodnie z przekrojem od 1m do 2,7m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 04.03.2020 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 Skoro ma to być pokój „dla Ciebie” to sam musisz podjąć decyzję. Nikt Ci nie powie czego potrzebujesz. Co z tego, że napiszemy, że najlepiej się sprawdzi siłownia jak Ty wolisz leżaki? I odwrotnie. Jak zdecydujesz co tam robisz to wtedy napisz, podpowiemy Ci jak urządzić to wnętrze, żeby wyszło fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.03.2020 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 nie wiem co jest wygodnego w graniu w planszówki na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nayri 04.03.2020 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 nie wiem co jest wygodnego w graniu w planszówki na podłodze? Nic. Nostalgia z dawnych lat, kiedy pokój ze stołem, krzesłami i kanapa był poza zasięgiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.03.2020 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 ostatnio widziałam ofertę sprzedaży stołu dla graczy - wysuwane podstawki na kubki to oczywistość, ale tam była jeszcze wysuwana podstawka na laptopy (jakby ktoś grał w U-boota). Cały stół miał krawędź, by kości nie spadały podczas zamaszystego rzutu. Do tego była podkładka-mata do rozstawienia jakiejś gry (nie pamiętam nazwy). A całość można było nakryć dodatkowym blatem, jakby w czasie długiej sesji gry gracze chcieli zrobić przerwę na kolację bez składania rozstawionej planszy i kart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nayri 04.03.2020 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 I ile takie cudo kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.03.2020 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 https://www.facebook.com/pg/Stoły-do-gier-Moriar-729023060629935/posts/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts