Kaizen 13.02.2020 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Z czego jest mur, w którym obsadzona jest futryna? Jest nadproże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 13.02.2020 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2020 Ok, posłucham się fachowców i jadę z koksem z tą kotwą chemiczną. Wiedziałem, że rozwiązaniem będzie coś o czym nigdy w życiu nie słyszałem . Dziękuje i pozdrawiam all speców Miłej zabawy dla taty przy montażu i dziecku przy hustaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 14.02.2020 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2020 Ok, posłucham się fachowców i jadę z koksem z tą kotwą chemiczną. Wiedziałem, że rozwiązaniem będzie coś o czym nigdy w życiu nie słyszałem . Dziękuje i pozdrawiam all speców Dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts