szczelny 15.02.2020 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 (edytowane) Dzień dobry, Miałem okazję zakupić mieszkanie. Żeby nie zawracać głowy szczegółami - wielkimi krokami zbliża się termin oddania mieszkania do użytkowania. Chciałbym na ten czas być gotowym ze wszystkimi planami i pomysłami aranżacyjnymi. Większość już mam, ale mam dwa pytania, na które nie mam jeszcze jasności. 1. Sensowne zagospodarowanie łazienki + WC. Chciałbym, aby w łazience znalazł się prysznic oraz wanna. W związku z tym najprawdopodobniej muszę przerzucić pralkę do WC. Tam małe wymiary, a mimo wszystko chciałbym jeszcze zachować WC oraz umywalkę. Czy macie może jakąś ciekawą koncepcję na rozmieszczenie? Poniżej zdjęcie : 2. Oddzielenie salonu od korytarza. Chciałbym oddzielić nie tylko wizualnie. Akustycznie również. Myślałem o drzwiach przesuwnych lub opcji dwuskrzydłowej, ale ciągle mnie nie satysfakcjonuje moja koncepcja ułożenia. Czy macie może jakiś pomysł jak to zrobić? Poniżej zdjęcie : https://www.fotosik.pl/zdjecie/da987138b664bdcc Z góry dziękuje za pomoc Edytowane 15 Lutego 2020 przez szczelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.02.2020 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 04.03.2020 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2020 1) W łazience może lepiej połączyć wannę i prysznic przy pomocy parawanu nawannowego i dzięki temu zyskać więcej przestrzeni?2) Drzwi przesuwne nie oddzielą akustycznie salonu tak dobrze jak zwykłe. Lepiej więc zrobić dwuskrzydłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts