fudu 16.02.2020 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2020 Cześć, Nie mam zbytnio pomysłu na zaaranżowanie salonu z aneksem, który zyskał trochę metrów po usunięciu małego pokoju. Tym samym propozycja dewelopera stała się nieaktualna, ale nawet w pierwotnej wersji nie wzbudzała zachwytu. Szczerze mówiąc nie mam sprecyzowanych oczekiwań, dlatego jakikolwiek pomysł może być dla mnie dobrą inspiracją. No może zależałoby mi na większym kawałku blatu roboczego w kuchni żeby mieć swobodę przy gotowaniu. Za wszelkie sugestie będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 09.03.2020 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Od nas taka propozycja zaaranżowania przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.03.2020 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fudu 23.03.2020 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2020 Trochę spóźnione, ale naprawdę szczere podziękowania dla was obojga za super pomysły i poświęcony czas. Nie spodziewałem się, że zaaranżujecie dodatkowo pozostałe pomieszczenia, teraz stały się bardziej ergonomiczne i jest więcej miejsca na przechowywanie rzeczy. Super robota, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts