Wojtas_Poznan 17.02.2020 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Witam ! Dom z lat początku lat 90. 280m2. Przed termomodernizacją. Do wyboru mam gaz czy cieplik, nie mogę się zdecydować i nie wiem co będzie tańsze. Proszę bardzo o poradę z uzasadnieniem abym wiedział o co chodzi i dlaczego. Chodzi o Poznań Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtas_Poznan 17.02.2020 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Prosze uwzględnić sytuacje ze dom bedzie po pełnej termomodernizacji. Dach, elewacja zewnetrzna, okna, drzwi, izolacja fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 17.02.2020 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Ozc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 18.02.2020 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 Podaj cenę cieplika i czym grzeje ciepłownia.Bez tych danych, ciężko ocenić, jak będą kształtować się ceny MJ z ciepłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtas_Poznan 18.02.2020 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 28,43 za Gj, nie wiem jaka będzie moc zamówiona bo veolia musi obliczyć kubaturę. Jesteście w stanie jakoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 18.02.2020 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2020 28,43 za Gj, nie wiem jaka będzie moc zamówiona bo veolia musi obliczyć kubaturę. Jesteście w stanie jakoś pomóc? Bez OZC i dokładnych, całkowitych kosztów (bo nie wierzę, że te 10gr/kWh to cały koszt)? Nie da się pomóc. Moc zamówioną znajdziesz w OZC (dokładniej obciążenie cieplne) - dostawca na 99,99% drastycznie zawyży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts