Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zdalny włącznik do pompy cyrkulacyjnej c.w.u

maciejos36

Recommended Posts

Witam,

mam ochotę na wymianę czasowego, programowanego sterownika do włączania c.w.u jak ten:

https://diolut.pl/czasomierz-programator-cyfrowy-p-11860.html?gclid=Cj0KCQiA-bjyBRCcARIsAFboWg2ZX_x9eDQ93zMoAf9cwVJVvvkI7SbTW2BTGDcASCA0xLglvdNvRVQaApN3EALw_wcB

na podobny, ale sterowany zdanie. Potrzebuje do 3 punktów (ostatecznie 2) poboru. Czy jest coś co może działać w podobny sposób? Nie mam możliwości przebudowany układu na coś bardziej wypaśnego (chyba, że gdy zbiornik zgnije).

• 1 month później...
mam ochotę na wymianę czasowego, programowanego sterownika do włączania c.w.u

Ja mam w kiblu i kuchni wlaczniki dzwonkowe a przy pompce maly timer ustawiony na kilka minut. wlaqczam pompke kiedy potrzeba i jestem z tego rozwiazania bardzo zadowolony[ATTACH=CONFIG]442836[/ATTACH]

Ale dla czego masz ustawione kilka minut ma być ustawione taki czas w jakim rury się nagrzeja ja mam też włączniki dzwonkowe tylko czas ustawiony na 20sekund po tym czasie leci od razu ciepla woda z kranu pompke mam 60-tke na 3biegu.

Ale dla czego masz ustawione kilka minut ma być ustawione taki czas w jakim rury się nagrzeja ja mam też włączniki dzwonkowe tylko czas ustawiony na 20sekund po tym czasie leci od razu ciepla woda z kranu pompke mam 60-tke na 3biegu.

Z tym czasem to troche strzelilem, ja mam mala pompke erga lfp ustawiona na 3 a czas szczerze niewiem .