Puch_ 20.02.2020 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 (edytowane) Cześć, Zastanawiam się nad urządzeniem poniższej kawalerki, przy czym zależałoby mi na wydzieleniu kąta sypialnianego. [ATTACH=CONFIG]441070[/ATTACH] Poniżej mój pomysł. Kąt sypialniany będzie niestety ślepy, dlatego od strony salonu oddzieliłbym go np. szklaną ścianą bądź wyłącznie zasłoną. Wydaje mi się, że przy tym układzie wykorzystany jest również korytarz - na dużą zabudową szafę, a w części kuchennej na pozostały sprzęt AGD - np. zabudowaną lodówkę oraz piekarnik. [ATTACH=CONFIG]441071[/ATTACH] Czytając posty widzę, że macie dużo ciekawych i przemyślanych pomysłów, stąd będę wdzięczy za wszelką krytykę i pomysły. Z góry wielkie dzięki!Pozdrawiam,Pawe Edytowane 20 Lutego 2020 przez Puch_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.02.2020 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 jak podprowadzisz kanalizację do zlewu? Strop jest na tyle gruby, by dało się tam poprowadzic rurę z odpowiednim spadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puch_ 20.02.2020 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2020 Trafna uwaga, muszę sprawdzić. Dzięki! A jakiś pomysł inny na urządzenie tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 09.03.2020 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Wygląda na to, że plany mieszkania zniknęły i nie ma się do czego odnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts