wolf80 21.02.2020 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Witam.Jestem na etapie wyboru projektu i mam kilka opcji ale najbardziej podoba mi sie, pasuje na dzialke w/w projekt.https://www.kbprojekt.pl/2014/tenium-2 W projekcie tym niestety sa sciany fundamentowe zelbetowe co mi troche komplikuje podjecie decyzji, bo zelbetowy strop jestem w stanie wytrzymac.Pyanie brzmi, czy moge zmienic zelbetowe sciany fundamentowe na sciany z bloczkow? Gdybym chcial zmienic strop monolityczny na prefabrykat...Czy musze oddac te zmieny do projektanta adoptujacego czy moge to zmienic na etapie budowy przez kierownika??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.02.2020 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Gotowy projekt to tak naprawdę bardziej koncepcja niz projekt. Od tego jest adaptacja, by architekt zaprojektował ci fundamenty dobrane do twoich warunków. Co do projektu - wiatrołap jest kompletnie niefunkcjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolf80 21.02.2020 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2020 Moze wiatrolap jest do kitu ale reszta chaty jest jak najbardziej ok. duze sypialnie itd. Strasza mnie te fundamenty zelbetowe... musze pogadac z jakims projektantem adaptujacym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts