witer30 23.02.2020 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 (edytowane) Witam,Potrzebuję konstruktywnej rady jako że na dachu mam dachówkę, pod nią papę i pełne deskowanie. Teraz pytanie o membranę od środka jako że miałem spotkanie z potencjalnymi wykonawcami i są różne opinie.Jeden mówi żeby dać membranę na krokwie i deski później watę i ruszt, paraizolację i płyty g-k.Drugi praktycznie to samo ale bez membrany...Który ma rację bo jeden i drugi wymienili mnóstwo argumentów za i przeciw...Z góry dzięki za radę. Pozdrawiam Edytowane 25 Lutego 2020 przez witer30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witer30 25.02.2020 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Witam, mogę prosić o poradę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 25.02.2020 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Poczytaj to i pamiętaj o dwóch szczelinach:https://budujemydom.pl/stan-surowy/dachy-i-rynny/a/14105-wentylacja-dachu-konieczne-sa-przestrzenie-wentylacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts