Zbyszko.O 23.02.2020 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2020 Witam Ktoś mi może podpowiedzieć jak to jest z tym izolowaniem ścian fundamentowych? Wystarczy przeciwwilgociowa standardowym dysterbitem i na to XPS czy może coś więcej? Zwykły dysterbit ma zawartości asfaltu rzędu ok 40% a są takie gdzie ta zawartość jest 70%. W sklepie mówią że wszyscy biorą ten 40% i to wystarcza. Mój kierownik budowy uważa że niektóre ściany domu wymagają lepszej izolacji i proponuje np. WMA 2K tylko to już trochę inny przedział cenowy. Jak to jest w rzeczywistości i który produkt dobry i tym samym korzystny cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 25.02.2020 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Zależy od warunków terenowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 25.02.2020 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Szkoda, że ja nie mam takiego KB, który potrafi doradzić coś lepszego, a nie najgorszy szajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 29.02.2020 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Jaki jest powód lepszej izolacji ściany polecany przez kierownika? Czy działka jest częściowo gliniasta? Badania gruntu były przeprowadzane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts