bociankrasna 25.02.2020 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Robinson74 membrana z definicji jest wysokoparoprzepuszczalna. Masa inwestorów mnie o to pyta i każdemu odpowiadam to samo. A czy sd jest 0.02 czy 0.04 nie ma to dla potencjalnego użytkownika żadnego znaczenia. Płyta osb ma sd 2 czyli 100 do 200 razy tyle. A folia paroizolacyjna dobra a nie żółty badziew sd 80. Bardziej istotna jest grubość filmu funkcyjnego ale tego jak już pisałem w karcie technicznej nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blitzkrieg 27.02.2020 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2020 Do dwóch tygodni będę miał dach. Mam nadzieję, że wiązar się nie rozpadnie na wietrze i mrozie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 29.02.2020 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 zamiast membrany poloz po prostu plyte otwartodyfuzjna do krycia wstepnego np. Steico. Po pierwsze one nie wymagaja juz membrany a pod drugie steza ci calosc konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 29.02.2020 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 zamiast membrany poloz po prostu plyte otwartodyfuzjna do krycia wstepnego np. Steico. Po pierwsze one nie wymagaja juz membrany a pod drugie steza ci calosc konstrukcji Na płytę PIR? Jest hydroizolacyjna? I co ta otwartodyfuzyjność da na płycie PIR, która pary nie przepuszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts