goldfinch 24.02.2020 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 Witam. Buduje parterówkę około 100metrów. Niestety nie mam wyobraźni aby ją sobie urządzić tz dobrać kolory, panele, kuchnie , dekoracjie tak aby wszystko do siebie pasowało. Jeżeli jest ktoś to chce i potrafi doradzić będe wdzięczny. Pomieszczenia mam już wymurowane , ale kompletnie nie wiem co gdzie umieścić jakie meble itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.02.2020 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2020 trochę późno się za to zabierasz. Rozstawienie mebli powinno zrobić się na etapie projektu.Elektryka najpóźniej przed tynkami. Nie wrzuciłeś też planu,, nie napisałeś co ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goldfinch 25.02.2020 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Lepiej późno niż wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 09.03.2020 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2020 Ale wrzuć plan ‘parterówki’, napisz kilka słów o mieszkańcach i oczekiwaniach, żeby było o co się zaczepić. Jeśli masz jakąś wizję, lubisz jakieś kolory, podoba Ci się jakiś styl lub coś na pewno nie podoba to też napisz. Wtedy podpowiedzi będą z pewnością bardziej trafne. Tymczasem zupełnie luźne inspiracje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts