Jeremies 25.02.2020 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Czy macie jakiś sprawdzony patent na "schody" z parteru na piętro. Najłatwiej byłoby zamontować schody ale wiadomo, że na etapie urządzania domu są ważniejsze wydatki. Drabina jest OK ale dla dorosłych, zaprawionych w tym temacie. Gorzej jeśli chodzi o dzieci - 9-latek będzie miał problem aby wejść i zejść po drabinie. Jakie tymczasowe rozwiązanie (jeśli takowe w ogóle jest) polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Superior 25.02.2020 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Czy macie jakiś sprawdzony patent na "schody" Nalepszym patętem na schody są po prostu schody. Tymczasowe schody z najtańszej deski z tartaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janekk1234 25.02.2020 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 (edytowane) Czy macie jakiś sprawdzony patent na "schody" z parteru na piętro. Najłatwiej byłoby zamontować schody ale wiadomo, że na etapie urządzania domu są ważniejsze wydatki. Drabina jest OK ale dla dorosłych, zaprawionych w tym temacie. Gorzej jeśli chodzi o dzieci - 9-latek będzie miał problem aby wejść i zejść po drabinie. Jakie tymczasowe rozwiązanie (jeśli takowe w ogóle jest) polecacie? o ja prdl... możesz linę rzucać i się podciągać... kur...mieszkać bez schodów i rozważać jakieś drabiny czy temu podobne ? normalny jesteś ? dzieci w domu w dodatku ? co może być ważniejszego od schodów przecież to podstawa już na etapie stanu surowego Edytowane 25 Lutego 2020 przez Janekk1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.02.2020 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 możesz zbić tymczasowe schody z desek sosnowych, ale nie wiem czy będzie to opłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Superior 26.02.2020 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 co może być ważniejszego od schodów przecież to podstawa już na etapie stanu surowego Dużo rzeczy może być ważniejszych od schodów. Nie każdy ma od razu kasiutrę na wszystko. Tymczasowe schody, własnoręcznie sklecone z tartacznej deski (jakieś 600 zł i dzień pracy), sa lepszym pomysłem, niż betonowe na etapie stanu surowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeremies 28.02.2020 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 o ja prdl... możesz linę rzucać i się podciągać... Zostawiam bez komentarza. Dużo rzeczy może być ważniejszych od schodów. Nie każdy ma od razu kasiutrę na wszystko. Tymczasowe schody, własnoręcznie sklecone z tartacznej deski (jakieś 600 zł i dzień pracy), sa lepszym pomysłem, niż betonowe na etapie stanu surowego. Prawdopodobnie stanie na schodach młynarskich, jako tymczasowe powinny się sprawdzić a jak będzie gotówka to zamontuje się właściwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 28.02.2020 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Ciekawe co kierownik wpisał składając dokumenty do nadzoru "wykonano zgodnie z projektem" ? Bez schodów, kierownik samobójca? Czy mieszkasz na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeremies 28.02.2020 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Ciekawe co kierownik wpisał składając dokumenty do nadzoru "wykonano zgodnie z projektem" ? Bez schodów, kierownik samobójca? Czy mieszkasz na budowie. Dom jest jeszcze w trakcie budowy ale wcześniej chcę wymyślić sposób na dostanie się na piętro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts