szpukowy.duch 25.02.2020 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Witam. Jak to jest z wysokością okna nad podłogą? Jeśli nie ma tego w projekcie, mogę zrobić okno na jakiej chce wysokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 25.02.2020 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Jak nie ma tego w projekcie? Musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 25.02.2020 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Autorze, rozświetl trochę sytuację, bo nie wiadomo o co pytasz (bo otwór określony w projekcie to podstawa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 25.02.2020 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Witam. Jak to jest z wysokością okna nad podłogą? Jeśli nie ma tego w projekcie, mogę zrobić okno na jakiej chce wysokości? U mnie było tak, że zgodę na zmiany które wymyśliłem (w tym dodatkowe okno w ścianie szczytowej) dał projektant a zatwierdził je architekt adaptujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 25.02.2020 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Witam. Jak to jest z wysokością okna nad podłogą? Jeśli nie ma tego w projekcie, mogę zrobić okno na jakiej chce wysokości? Wrzuć fotkę, jak masz to ujęte w projekcie (przekroje i rzuty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.02.2020 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2020 Poziom okna nad posadzka ukazana jest w przebojach pionowych domuCzasem i nie tak często wbrew pozorom zapisana jest także na rzutach poziomych przy otworzę okiennym Nie ma dowolnościKażda zmiana musi być naniesione na zaakceptowany projekcie przez architekturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpukowy.duch 26.02.2020 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Dzięki. Rzeczywiście był wymiar w przekroju, upchany "pod schodami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 26.02.2020 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Szukajcie a znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts