budowniczy593 01.03.2020 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Witam To mój pierwszy post wiec za błędy w lokalizacji dodania postu itp proszę o wyrozumiałość Nie dawno przeprowadziłem się do domku w który jest już ogrodzenie jest dość świeże max 4 lata, jest siatka z słupkami 1.5 m bez podmurówki, ale pojawił się problem z przekopywanie zwierząt. Chciałem się spytać czy jeśli jest siatka to można pod nią wykopać i zalać betonem, albo wykopać i zrobić mały szalunek tak aby cześć siatki była zatopiona w betonie. Można coś takiego zrobić aby to się trzymał na coś uważać jak się do tego zabrać. Siatka jest w plastikowej osłonie 3.2 pręt z plastikiem trochę więcej. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 01.03.2020 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Zależy jakie to zwierzątka. Pies, kret , borsuk ....? Najpierw zwiad i rozpoznanie npla. Mafia meksykańska kopie tunele na minus kilku metrach, bliski wschód podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 01.03.2020 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Taką podmurówką mróz będzie ruszał we wszystkie strony.Taniej będzie zastosować pastucha elektrycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzar2 01.03.2020 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 lub spróbuj w ten sposób "podmurówka prefabrykowana" - wpisz w google grafika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts